Logo home Clinics in Revalidatie

Huisarts Maatschappij en Gezondheid,

"Ik ben een sterker mens geworden"

'Ik voel me weer gelukkig, mijn pijnklachten zijn dragelijk en zonder pijnmedicatie'. Dit is het ervaringsverhaal van een huisarts + arts Maatschappij en Gezondheid.

Een jaar geleden (2022) ben ik (huisarts en arts Maatschappij en Gezondheid) begonnen met mijn revalidatie bij CIR in Eindhoven. Reden hiervoor was mijn chronische pijn en mijn toenemende depressie. Ik had het gevoel niet meer verder te kunnen en had last van zelfmoordgedachten. Het was voor mij onmogelijk zelf verder te gaan. Ik had professionele ondersteuning nodig.

Ik heb bij CIR Eindhoven gedurende drie maanden uitstekende intensieve begeleiding gehad. Zowel op het mentale, als fysieke vlak, in een veilige omgeving. Gespecialiseerde fysiotherapeuten, psychologen en een revalidatiearts hebben mij gepassioneerd ondersteund in deze moeilijke periode. Want het was niet altijd even makkelijk. Maar het heeft mij heel erg geholpen. Ik ben een sterker mens geworden.

Ik heb met opzet nu pas over mijn behandeling bij CIR Eindhoven geschreven om te ervaren of de revalidatie een jaar later nog effect op mij zou hebben. Het resultaat is geweldig, resultaat is blijvend, ik heb geleerd om met mijn beperking en pijn om te gaan.

Op dit moment ben ik een ander mens geworden. Ik voel me weer gelukkig, mijn pijnklachten zijn dragelijk en zonder pijnmedicatie. Neem deel aan de maatschappij, heb veel sociale contacten en zit niet meer in mijn isolement zoals voor de behandeling. Ik raad iedereen met chronische pijn en beperkingen de stap te nemen om bij CIR in behandeling te gaan. Ook ik heb er een jaar over gedaan om die stap te nemen.

Achteraf heb ik spijt dat ik mij niet eerder heb aangemeld. Maar beter laat dan nooit.

Team CIR Eindhoven Bedankt!

 

Cliënt wil graag anoniem blijven. Foto is ter illustratie.

Aan de slag met jouw chronische pijn?

Om een behandeling te starten, heb je een verwijzing van je huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts nodig. Wij helpen je graag op weg.