Logo home Clinics in Revalidatie

Over CIR

CIR staat voor clinics in revalidatie en is al 35 jaar een zelfstandig pijnrevalidatiecentrum. Wij zijn er voor mensen met chronische pijn in het houding- en bewegingsapparaat. CIR heeft tien vestigingen verspreid door heel Nederland: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Zeist en Zwolle.

Missie en visie

Missie
CIR begeleidt mensen met chronisch complexe (pijn)klachten, in het zichzelf losmaken van hun beperkingen, zodat zij kunnen doen wat voor hen waardevol is. Gericht op hoogwaardig en duurzaam resultaat.

Visie
CIR is een landelijk expertisecentrum voor chronische pijn aan het houdings- en bewegingsapparaat en aanhoudende lichamelijke klachten. Met nationale, regionale en lokale samenwerkingsverbanden biedt CIR duurzame interdisciplinaire medische specialistische verzekerde en onverzekerde zorg aan. Alle zorgprogramma’s hebben het bio-psycho-sociaal model als uitgangspunt, waarin het achterhalen van het kernprobleem centraal staat.

Factsheet
In onderstaande factsheet delen wij onze resultaten over 2023.

Aan de slag met jouw chronische pijn?

Om een behandeling te starten, heb je een verwijzing van je huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts nodig. Wij helpen je graag op weg.