Logo home Clinics in Revalidatie

Andere aanhoudende lichamelijke klachten

CIR Werkt Samen

Heb jij andere aanhoudende lichamelijke (pijn) klachten? Ook dan kan CIR voor jou van betekenis zijn met het CIR Werkt Samen programma. Herken jij je in één van onderstaande blijvende klachten?

Chronische stress

De invloed van chronische stress kan je merken aan je: 

 • Lichaam
  Denk aan snel moe zijn, slecht slapen, pijnlijke en gespannen spieren.
 • Emoties
  Denk aan snel boos worden, snel in tranen uitbarsten, heel somber zijn en nergens zin in hebben of je erg angstig voelen.
 • Gedrag
  Denk aan gehaast of ongeduldig zijn, niet meer kunnen stoppen met je werk of een andere activiteit, meer roken, drinken of snoepen.


Langdurige stress kan zorgen voor blijvende stressklachten, zoals chronische vermoeidheid, overspannen of een burn-out. Je lijf is dan in de war en alleen tijdelijk stress verminderen is niet meer voldoende. Het is dan belangrijk om vaste patronen in je werk, familie en leefstijl te doorbreken. Op die manier kan je ruimte maken voor herstel.

Overige blijvende klachten

Herken jij je in één van de volgende klachten?

 • Ziekte van Lyme
 • Long-covid
 • Chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS)

Heb jij een andere klacht die hier niet bijstaat? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Aanmelden

Behandeling van andere langdurige lichamelijke klachten wordt helaas niet meer vergoed door de zorgverzekering. Soms kan de behandeling wel gedekt worden omdat de werkgever, of zijn verzekering betaalt. Een bedrijfsarts kan jou dan naar ons doorverwijzen, of je vraagt het direct bij jouw werkgever. Kijk hieronder welke situatie bij jou past en wat jij kan doen.

 

 • 1) Je bent minder gaan werken, of werkt helemaal niet meer
  De bedrijfsarts kan een verwijsbrief schrijven voor een revalidatiebehandeling bij CIR. Je start daarna eerst met een screening om te kijken of je met jouw klachten bij CIR op de juiste plek bent.
 • 2) Je werkt nog jouw oude uren, maar je hebt ondersteuning nodig om niet uit te vallen
  We bieden dan een korte fysieke/mentale screening aan. Je kunt aan jouw werkgever vragen of hij dit wil betalen.  
 • 3) Je hebt geen werkgever
  Misschien ben je in de mogelijkheid de revalidatiebehandeling zelf te betalen.

Cliƫnten geven CIR gemiddeld een 9

Onze cliënten zijn tevreden over het revalidatieprogramma van CIR. Bekijk de ervaringen van onze cliënten.

 

<div class="zkn-widget-type-2" id="zkn-score-widget-3059922"><div class="zkn-widget-body"><a href="https://www.zorgkaartnederland.nl" target="_blank"><img src="https://www.zorgkaartnederland.nl/bundles/zkncontent/images/elements/logo_zkn.svg" alt="Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl"></a><a href="https://www.patientenfederatie.nl/" target="_blank"><img src="https://www.zorgkaartnederland.nl/bundles/zkncontent/images/elements/logo_npcf_mobile.svg" alt="Patiëntenfederatie Nederland"></a><a href="/zorginstelling/revalidatiecentrum-cir-revalidatie-zwolle-3059922" target="_blank">CIR Revalidatie</a> is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. <a href="/zorginstelling/revalidatiecentrum-cir-revalidatie-zwolle-3059922" target="_blank">Bekijk alle waarderingen</a> of <a href="/zorginstelling/revalidatiecentrum-cir-revalidatie-zwolle-3059922" target="_blank">plaats een waardering</a></div><script type="text/javascript" async="async" src="https://www.zorgkaartnederland.nl/zkn/widget/score/t/2/v/2/organisatie/3059922"></script></div>

Aan de slag met jouw chronische pijn?

Om een behandeling te starten, heb je een verwijzing van je huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts nodig. Wij helpen je graag op weg.