Kom langs of bel ons.

U vindt ons in Alkmaar, Amsterdam, Velp en Zwolle. We luisteren graag naar wat u te vertellen heeft. Bel of mail ons voor een afspraak en kom langs.

CIR Alkmaar
Drechterwaard 104
1824 DX Alkmaar
072-2020444

Open in Google Maps

CIR Amsterdam
Derkinderenstraat 22
1062 DB Amsterdam
020-2104000

Open in Google Maps

CIR Arnhem
President Kennedylaan 104
6883 AX Velp
026-7009726

Open in Google Maps

CIR Zwolle
Dokter Stolteweg 42
8025 AX Zwolle
038-4265402

Open in Google Maps

CIR Hoofdkantoor
Dokter Stolteweg 42
8025 AX Zwolle
038-4265402

Open in Google Maps

Route.

Met de auto

Neem op de N242 de afslag Heerhugowaard-Zuid en draai de N508 op. Neem op de N508 de tweede afslag en sla aan het einde van de afslag linksaf de Hertog Aalbrechtweg op. Bij de rotonde de eerste afslag nemen naar de Schinkelwaard. Bij de volgende rotonde wederom de eerste afslag naar Drechterwaard. Onze locatie bevindt zich aan uw rechterhand.

Parkeren

Wanneer u om het gebouw rijdt ligt daar een groot gratis parkeerterrein. Het eerste deel is van de NS, maar aan het einde rechts begint het parkeerterrein voor bezoekers van het CIR. Hier kunt u vrij parkeren. 

Met de trein

Het CIR bevindt zich recht voor station Alkmaar-Noord

Met de auto.

Neem op de A10 ringweg west, afslag S106. Komende uit de richting Utrecht of Den Haag, gaat u boven aan de afslag linksaf. Komende uit de richting Alkmaar Purmerend, gaat u boven aan de afslag rechtsaf. Direct na de afslag gaat u wederom rechtsaf. Onder aan de afslag gaat u bij de verkeerslichten linksaf. Op de rotonde neemt u de eerste afslag. Na 50 meter gaat u rechts en meldt u zich bij de slagboom. U kunt zich melden bij de ingang aan de parkeerplaats. Vervolgens neemt u de lift naar de 6e verdieping.

Parkeren

U kunt uw auto aan de achterkant van het pand parkeren voorbij de slagboom

Met de bus vanaf station Sloterdijk.

Neem lijn 64, halte Johan Jongkindstraat. Neem de hoofdingang van het Trivium gebouw. Vervolgens neemt u de lift naar de 6e verdieping.

Met de tram vanaf CS.

Neem de lijnen 1 of 17, halte Derkinderenstraat. Neem de hoofdingang van het Trivium gebouw. Vervolgens neemt u de lift naar de 6e verdieping.

Met de metro of met de trein.

Neem station Amsterdam Lelylaan. Vanaf hier is het een kleine 10 minuten lopen of neem tramlijn 1 of 17, halte Derkinderenstraat. Neem de hoofdingang van het Trivium gebouw. Vervolgens neemt u de lift naar de 6e verdieping.

Met de auto

Vanuit richting Nijmegen: A325 richting Arnhem. Bij Gelredome/Kronenburg rechtsaf. N325 richting Velp/Doesburg. Op verkeersplein Velperbroek afslag Velp en eerste weg links.

Vanuit richting Utrecht, Apeldoorn, Doetinchem, Den Bosch (A12/A50): Richting Oberhausen. Afslag Velp/Westervoort/Zutphen. Op verkeersplein Velperbroek afslag Velp en eerste weg links.

Parkeren

U kunt bij CIR Arnhem gratis voor de deur parkeren, daarnaast beschikt het ziekenhuis over een ruime, gratis parkeergelegenheid. Voor een gedeelte van de parkeerplaats is een ‘blauwe zone’ ingesteld. Hier moet u uw parkeerschijf gebruiken en mag u maximaal 1,5 uur parkeren. Naast de oprit en naast de hoofdingang bevinden zich parkeerplaatsen voor invaliden. De beperkte parkeerplaats op het bordes bij de hoofdingang is uitsluitend gereserveerd voor het halen en brengen van patiënten die moeilijk ter been zijn.

Openbaar vervoer

CIR Arnhem is gevestigd tegenover ziekenhuis Rijnstate in Velp en is goed met stadsbussen te bereiken. Bus nummer 21 brengt u bijna ieder kwartier van het station naar het ziekenhuis in Velp, CIR Arnhem zit aan de overkant.

Met de auto

Vanuit de richting Amersfoort (A28) of Apeldoorn (A50): Afslag Zwolle Noord (afrit 20). Onder aan de afrit rechtsaf richting Isala. Na het IJsseldelta stadion (PEC Zwolle) de eerste afslag links. Daarna de eerste weg links, dit is de Dokter Stolteweg. U rijdt met de bocht mee naar links, einde van de weg  rechts en aan de rechterkant ziet u het CIR. U kunt zich melden bij de slagboom.

Vanuit de richting Groningen / Meppel (A28): Afslag Zwolle Noord (afrit 20). Onder aan de afrit linksaf. Na het IJsseldelta stadion (PEC Zwolle) de eerste afslag links. Daarna de eerste weg links, dit is de Dokter Stolteweg. U rijdt met de bocht mee naar links, einde van de weg  rechts en aan de rechterkant ziet u het CIR. U kunt zich melden bij de slagboom.

Parkeren

U kunt voorbij de slagboom op onze parkeerplaatsen parkeren

Met de bus vanaf het treinstation (voorzijde)

Afhankelijk van uw keuze voor de stadsdienst of het streekvervoer loopt u naar het busstation voor de stadsdienst (recht voor de stationshal) of het busstation voor streekvervoer (komend vanuit het treinstation is dit rechts voor het station). U kunt in- en uitstappen bij halte Dokterspad bij de hoofdingang van de Isala. Hierna de weg oversteken en links aanhouden richting Ceintuurbaan, eerste weg rechts. U bent dan op de Dokter Stolteweg. U loopt met de bocht mee naar links, aan het einde van de weg ziet u  aan de rechterkant het CIR.

Met de auto

Vanuit de richting Amersfoort (A28) of Apeldoorn (A50): Afslag Zwolle Noord (afrit 20). Onder aan de afrit rechts af richting Isala. Na het IJsseldelta stadion (PEC Zwolle) de eerste afslag links. Daarna de eerste weg links, dit is de Dokter Stolteweg. U rijdt met de bocht mee naar links, einde van de weg  rechts. Aan de rechterkant ziet u het CIR. U kunt zich melden bij de slagboom.

Vanuit de richting Groningen / Meppel (A28): Afslag Zwolle Noord (afrit 20). Onder aan de afrit links af. Na het IJsseldelta stadion (PEC Zwolle) de eerste afslag links. Daarna de eerste weg links, dit is de Dokter Stolteweg. U rijdt met de bocht mee naar links, einde van de weg  rechts. Aan de rechterkant ziet u het CIR. U kunt zich melden bij de slagboom.

Parkeren

U kunt parkeren op onze parkeerplaatsen voorbij de slagboom.

Met de bus vanaf het treinstation (voorzijde)

Afhankelijk van uw keuze voor de stadsdienst of het streekvervoer loopt u naar het busstation voor de stadsdienst (recht voor de stationshal) of het busstation voor streekvervoer (komend vanuit het treinstation is dit rechts voor het station). U kunt in- en uitstappen bij halte Dokterspad bij de hoofdingang van de Isala. Hierna de weg oversteken en links aanhouden richting Ceintuurbaan, eerste weg rechts. U bent dan op de Dokter Stolteweg. U loopt met de bocht mee naar links, aan het einde van de weg ziet u aan de rechterkant het CIR.