Logo home Clinics in Revalidatie

CIR Deventer

Heb je last van chronische pijn en zoek je een revalidatiecentrum in Deventer? Bij ons team aan de Keulenstraat ben je op het juiste adres.

CIR revalidatie Deventer

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 17:00
  • Dinsdag 08:30 - 17:00
  • Woensdag 08:30 - 17:00
  • Donderdag 08:30 - 17:00
  • Vrijdag 08:30 - 17:00
Expertisecentrum in chronische pijnrevalidatie
100% vergoed
Gratis parkeren
"Na jaren lang op zoek te zijn geweest naar een oplossing voor mijn dagelijkse pijn, verwees mijn huisarts mij naar CIR. Een revalidatiecentrum. Door de gevolgen van meerdere bacteriƫle hersenvliesontstekingen had ik al meerdere keren een revalidatie meegemaakt. Maar dan direct verbonden aan het ziekenhuis. Op dit moment in mijn leven was ik de dagelijkse pijn zat en zat, eerlijk gezegd, niet te wachten op weer een revalidatie traject. Deze keer was het anders. 10 weken lang en 2 dagen in de week kwam ik in een goed geolied team die met elkaar mij de gelegenheid gaven hoe de rol van het brein is bij het ervaren van dagelijkse pijn. Zij hadden geen toverstokje om mijn pijn weg te nemen, maar hebben mij handvatten gegeven om met mijn brein om te gaan. Signalen te leren herkennen. Alternatieven gegeven, maar vooral het besef om voor mijzelf te zorgen en die lat te leggen binnen mijn bereik. Bedankt voor jullie geduld. Ik ga jullie missen."

Recensie Zorgkaart Nederland - CIR locatie Deventer

Professionals

Aan de slag met jouw chronische pijn?

Om een behandeling te starten, heb je een verwijzing van je huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts nodig. Wij helpen je graag op weg.