Logo home Clinics in Revalidatie

Werken bij CIR

Wie is CIR?

CIR staat voor Clinics in Revalidatie en is al 35 jaar een zelfstandig revalidatiecentrum. Wij zijn er voor mensen met chronische pijn in het houding- en bewegingsapparaat. Aanhoudende klachten hebben een behoorlijke impact op iemands leven. Na een revalidatiebehandeling bij CIR staat de cliënt weer op de voorgrond in plaats van de pijn. De cliënt krijgt de regie weer terug en is in staat zijn/haar leven weer op te pakken. Thuis, in het werk, in het bewegen en in hun dromen.

Bij CIR is elke collega een belangrijke schakel in het behandelproces van de cliënt. Of je nu als zorgprofessional werkt of ondersteunend op het servicekantoor, samen zijn we CIR.

Jaarlijks biedt CIR zorg aan ruim 2400 cliënten. Dit doen we samen met 180 collega’s, verspreid over meerdere locaties in Nederland. We zijn gevestigd in Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Deventer,  Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Zeist en Zwolle.

Wat ga je doen als behandelaar? 

Als onderdeel van een interdisciplinair behandelteam sta jij klaar voor de cliënt. Jouw team bestaat uit coördinatoren, psychologen, (fysio)therapeuten, bewegingsagogen en een revalidatiearts/physician assistant. Samen blijven jullie de gehele behandeling betrokken en leren jullie de cliënt steeds beter kennen. Voor de cliënt is dat prettig, want hij of zij hoeft het verhaal maar één keer te vertellen. Door samen te werken met de andere professionals van verschillende disciplines, bied je zorg afgestemd op de persoonlijke situatie van de cliënt. Je bouwt samen een band op en gedurende minimaal tien weken ga je vooruitgang zien. Met een goed gevoel sluit het team de behandeling met de cliënt af. De cliënt heeft de regie weer terug over zijn/haar leven en jij bent hierin van onschatbare betekenis geweest.

Servicekantoor

Heb jij andere specialistische kennis en wil je van betekenis zijn voor mensen met chronische pijn en de zorgprofessionals? Op het servicekantoor in Zwolle werkt een team van specialisten die de zorgprofessionals faciliteren en daarnaast bezig zijn met het verder professionaliseren van de organisatie. Hierbij kun je denken aan de afdelingen Customer service, Planning, Kwaliteit en Veiligheid, HR, ICT, Financiën en Marketing & Communicatie. Je treft enthousiaste collega’s die graag samenwerken en doelen willen realiseren. 

Great place to work

CIR vindt het belangrijk dat collega’s goed op hun plek zitten en uitgedaagd worden om het beste uit zichzelf te halen. Wij hebben aandacht voor teambuilding en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt onbeperkt toegang tot GoodHabitz waar ruim 100 online trainingen beschikbaar zijn. Wij bieden iedere collega, via de CIR academie, vakinhoudelijke scholing aan. Wij bieden een goed inwerkprogramma zodat je snel je weg weet te vinden binnen CIR en je volledig inzicht krijgt in de  behandelwijze van de cliënten. CIR is aangesloten bij de Cao ZKN en biedt daarnaast een mooi pakket  arbeidsvoorwaarden. Last but not least, je krijgt hele fijne en bevlogen collega’s!

Open sollicitatie

Zie je geen geschikte vacature in het overzicht? Maar voel je je wel verbonden met onze visie? Stuur een open sollicitatie naar hr@cir.nl

Stages en opleidingen

Stagelopen bij CiR? Of een opleiding bij ons volgen? Neem contact op met hr@cir.nl en ontdek welke mogelijkheden er zijn.  

Vacatures

Ben je nieuwsgierig geworden naar werken bij CIR? We komen graag met je in contact. Je kan contact opnemen met de verantwoordelijk regiomanager. Bekijk de openstaande vacatures, stuur een open sollicitatie naar hr@cir.nl

Bekijk de vacatures

Aan de slag met jouw chronische pijn?

Om een behandeling te starten, heb je een verwijzing van je huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts nodig. Wij helpen je graag op weg.