Werken bij CIR

CIR revalidatie bestaat 30 jaar en verzorgt medisch specialistische (pijn)revalidatie en heeft op dit moment 4 vestigingen in Zwolle, Arnhem, Alkmaar en Amsterdam. Het aantal vestigingen zal de komende jaren toenemen.

Operationeel directeur

 (Zwolle)

Voor CIR revalidatie zoekt Aardoom & de Jong een operationeel directeur die zich thuis voelt in een focuskliniek in pijnrevalidatie en die expertise meebrengt op het terrein van management en bedrijfsvoering.

Ben je op zoek naar een managementfunctie in een bijzondere zorgorganisatie die toewerkt naar een landelijke dekking? Geef je zelf het goede voorbeeld en spreek je mensen aan op hun gedrag? Wil jij je elke dag inzetten om hoogwaardige, kwalitatief uitstekende en veilige revalidatie zorg te leveren aan mensen met chronische pijnklachten? Dan is dit je kans!

Functieomschrijving

De operationeel directeur maakt naast de algemeen en financieel directeur deel uit van de directie van CIR Revalidatie.

De operationeel directeur is verantwoordelijk voor de aansturing en uitbouw van de vestigingen en stuurt op basis van inhoud en financiën.

Tot de verantwoordelijkheden van de operationeel directeur behoren:

 • Uitdragen en bewaken van de visie en kernwaarden van het CIR;
 • Aansturing van teamleiders van de vestigingen op resultaat. De operationele aansturing van artsen en andere professionals;
 • Bepalen en doen uitvoeren van strategisch HR beleid;
 • Behalen van financiële budgetafspraken;
 • Bewaken van de efficiënte processen en capaciteitsbenutting;
 • Tijdig uitvoeren van projecten, w.o. het opstarten van nieuwe vestigingen;
 • Bepalen en uitvoeren van het commercieel beleid, w.o. het bewaken van uitstraling en huisstijl.

De operationeel directeur is eerste aanspreekpunt en contactpersoon voor de OR.

De operationeel directeur heeft vergaande vrijheid van handelen, is resultaat verantwoordelijk en legt over de behaalde resultaten verantwoording af aan Raad van Commissarissen en Raad van Toezicht tezamen met zijn mede directieleden.

De operationeel directeur hanteert een aanspreek- en feedbackcultuur, biedt veiligheid en stimuleert medewerkers om ruimte te nemen.

De organisatie meet de eigen kwaliteit aan de hand van klanttevredenheid, Zorgkaart Nederland, wetenschappelijk onderzoek en stuurt op proceskwaliteit zoals vastgelegd in de HKZ certificering.

De ideale kandidaat beschikt over:

 • Academisch werk- en denkniveau;
 • Ruime ervaring als leidinggevende en directeur in een operationele en tactische functie. Brengt operationeel leiderschap en is commercieel gedreven;
 • Kent de ontwikkelingen in het zorgveld (en het achterliggende politieke speelveld) en kan verbinden met de stakeholders;
 • Dynamiek en innovatiekracht: doorziet en vernieuwt processen en inhoud. Durft daarbij buiten de kaders te denken en heeft lef om te vernieuwen;
 • Kwaliteiten als verbinder, neemt verantwoordelijkheid, is diplomatiek en is vaardig in onderhandelingen;
 • Duidelijke en zakelijke manager die vertrouwen weet te wekken en initiatief beloont;
 • Het vermogen om medewerkers te inspireren en te stimuleren. Is duidelijke, open, bereikbaar, vertrouwenwekkend, flexibel en durft zich kwetsbaar op te stellen;
 • Competenties als resultaatgerichtheid, leidinggeven, ondernemerschap, visie uitdragen en organiseren;
 • Een sterk cijfermatig en financieel inzicht en kan goed projectmatig werken.

Organisatie

CIR revalidatie biedt mensen die last hebben van chronische pijn weer een toekomst. De revalidatietrajecten van CIR zijn individueel en op maat gesneden en zorgen voor blijvende resultaten.

CIR revalidatie levert al sinds 1988 programma’s voor mensen met (chronische) pijnklachten. Inmiddels wordt vanuit 4 vestigingen in Nederland zorg geleverd en is een vijfde vestiging in voorbereiding. Met een multidisciplinaire aanpak worden mensen met complexe chronische pijnklachten behandeld vanuit het uitgangspunt dat de cliënt weer regie kan krijgen over zijn eigen leven: CIR staat dan voor Cliënt In Regie.

CIR is een samenwerkingspartner voor verzekeraars op het gebied van pijnrevalidatie. CIR werkt evidence based en zakelijk.

De waardering voor de behandeling op Zorgkaart Nederland ligt voor alle vestigingen op een hoog niveau (ruim boven de 8).

CIR revalidatie heeft de beste artsen op het gebied van pijnrevalidatie in Nederland aan zich verbonden.

Arbeidsvoorwaarden Het salaris bedraagt € 104.000,-- bruto per jaar, inclusief vakantiegeld en exclusief een bonus van maximaal 2 maandsalarissen.  

De organisatie heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak, een gunstige private pensioenregeling, laptop en mobiele telefoon.

Procedure

Bij de werving en selectie laat de organisatie zich bijstaan door het bureau Aardoom & de Jong. Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure. Een assessment kan hier ook onderdeel van uitmaken. Solliciteren kan via onderstaande link:

https://www.aardoomendejong.nl/vacatures/vacature-operationeel-directeur-cir-revalidatie-6685245-11.html

Uw reactie, voorzien van motivatiebrief en cv, zien wij graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk 20 januari 2019 tegemoet.

mr.drs. Jan Kees Meijers, e-mail: meijers@aardoomendejong.nl, telefoon: 06-82126898

Fysiotherapeuten en psychologen

CIR is daarom altijd op zoek naar fysiotherapeuten en psychologen die willen werken in een interdisciplinaire setting. Voor informatie kunt u contact opnemen met Daniëlle Doeven.

Reageren kan door uw CV en motivatie te mailen aan hr@cir.nl, ter attentie van Daniëlle Doeven.

Daarnaast is CIR op dit moment op zoek naar een GZ-psycholoog. De werkplek is in overleg te bepalen.


(basis)psycholoog CIR Revalidatie (chronische pijn) 

Ben je op zoek naar een veelzijdige werkplek? Werk je graag intensief samen in een multidisciplinair team? En beschik je over zowel persoonlijke als professionele relevante ervaring en vaardigheden? Wellicht ben jij dan de psycholoog die ons team in Eindhoven komt versterken voor 32 of 40 uur per week. 

Wie zijn wij? 

 CIR is een zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma's die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer op kunnen pakken. Door zingeving centraal te stellen komt de Cliënt In Regie over zijn leven. We doen dit vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Zwolle en Eindhoven. Bij CIR werken we vanuit een integrale visie op gezondheid. 

Wat doe jij? 

 Als psycholoog ben je onderdeel van een multidisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, fysiotherapeuten en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van de behandeltrajecten van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten en verricht onderzoeken vanuit het bio-psychosociaal model. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen. In het contact met de cliënt staat zijn zingeving centraal. Hiermee wordt de focus van ziekte en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy, cognitieve gedragstherapie, persoonlijkheidsstructuren, Voice Dialogue en eventueel EMDR.   

Wat kun jij? 

 Je beschikt over een universitaire opleiding psychologie waarin Gezondheidszorg psychologie of Klinische psychologie een onderdeel waren. Je bent NIP geregistreerd en hebt bij voorkeur meerdere jaren ervaring in een voor de functie relevante werkomgeving. Het is een pré wanneer je ervaring hebt met EMDR, Voice Dialogue en ACT.   

Wie ben jij? 

 Je bent van nature in staat om verbinding te maken met collega’s en cliënten. Je zet écht luisteren en oprechte aandacht in om in contact te komen met de ander. Je interesse ligt in de samenwerking met andere professies en je hebt affiniteit met het fysieke aspect van chronische pijn. In je coaching van cliënten maak je gebruik van je psychologische kennis evenals ervaringsgericht oefenen. Je staat er voor open om deze vaardigheden binnen het team verder te ontwikkelen. Je durft je kwetsbaar op te stellen door feedback te geven en te ontvangen en levert daarmee een actieve bijdrage aan een open en veilige sfeer. Naar cliënten toe neem je de verantwoordelijkheid om zorgzaam te confronteren waar nodig. 

Een dag als psycholoog bij CIR 

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten waarvan je in het behandelteam zit. Zo kan je sessies geven als Mentale Coaching, Persoonlijkheid, Het Lenige Brein of Participatie, zowel individueel als in groep. De afspraken worden door Centrale Planning ingepland waardoor jij volledige focus kan hebben op de inhoud van de sessies. Je bent onderdeel van het intaketeam en voert psychologische intakes waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een multidisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken. Hieruit volgen concrete acties die een vervolg krijgen met de cliënt.   

Kernwaarden 

Verbinding, verantwoordelijkheid, resultaatgericht.   

Kernwoorden 

Integraal, samenwerken, gedrevenheid, klachtontkoppeling, acceptatie, zingeving, waardengericht handelen, zorgzaam confronteren, eigen regie.   

Reactie 

Ben je enthousiast geworden door onze organisatie en de functie van psycholoog, dan nodigen we je uit om te solliciteren door je CV en motivatie te mailen naar hr@cir.nl, ter attentie van Daniëlle Doeven.    

Meer informatie over CIR en beeld bij de vestigingen en sfeer vind je op www.cir.nl.