Logo home Clinics in Revalidatie

Revalidatietraject

 • Stap 1: Aanmelden

  Om je aan te melden bij CIR heb je een verwijzing nodig. Deze kan je krijgen in overleg met je huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts.

  Regel je verwijzing
 • Stap 2: Screening

  Na ontvangst van de verwijzing nodigen we je uit voor een screening. Tijdens de screening bepalen we of onze behandeling op dit moment de beste zorg is die bij je past. Als dit zo is start je met onze behandeling van tien weken.

 • Stap 3: Start in een groep

  De eerste twee weken heb je naast individuele gesprekken ook groep sessies. Hierin ontmoet je meer mensen met chronische pijnklachten. Je krijgt uitleg over hoe de pijn in je lijf werkt en hoe het komt dat dit maar niet weggaat. Dit zal je helpen bij de behandeling.

 • Stap 4: Individuele behandeling

  Na twee weken start je met een persoonlijk programma, waarin je leert de regie terug te vinden over jouw klachten en over je leven. Daarbij is er aandacht voor het verbeteren van wat jij lichamelijk aankan. We begeleiden je in het beter leren bewegen en ontspannen. Zo krijg je het vertrouwen weer terug in je lichaam en activiteiten. Hierdoor wordt de kwaliteit van je leven beter.

Aan de slag met jouw chronische pijn?

Om een behandeling te starten, heb je een verwijzing van je huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts nodig. Wij helpen je graag op weg.