Logo home Clinics in Revalidatie

7 mei 2024

Webinar over chronische pijn en factoren daar omheen

Een webinar voor de Belgische pijnpatiënten vereniging over chronische pijn en de factoren daar omheen. Ook zeker interessant voor onderzoekers en verwijzers – Gegeven door onze revalidatiearts Rob Smeets

Onlangs is onze revalidatiearts Rob Smeets gevraagd om een webinar te geven voor de Belgische pijnpatiënten vereniging. Het webinar werd vooral bekeken door patiënten met pijn, maar ook door veel onderzoekers en behandelaren. Het webinar is nu ook gratis beschikbaar om terug te kijken!

Hierin vertelt onze revalidatiearts o.a. over:

  • Pijn die samenhangt met het brein.
  • Welke factoren maken dat je gevoeliger bent om chronische pijn te ontwikkelen.
  • Wat de pijn kan uitlokken en in stand houden.

Tot slot vertelt Rob wat er vanuit de pijnrevalidatie verwacht kan worden.

Dit webinar is interessant voor zowel de chronische pijnpatiënt als de verwijzer. Via onderstaande link is de webinar gratis te bekijken:

Pijnvereniging België
Deze organisatie is opgericht voor mensen met aanhoudende pijn. Ongeveer 1 op de 4 Belgen doorstaat dit elke dag. Zij streven ernaar om de belangrijkste bron van steun te zijn, zowel voor de mensen met pijn als voor hun verzorgers en zorgverleners. Ze informeren, brengen mensen met elkaar in contact en komen voor hen op. Meer informatie over deze vereniging vind je op hun website: Pijnpunt België

Aan de slag met jouw chronische pijn?

Om een behandeling te starten, heb je een verwijzing van je huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts nodig. Wij helpen je graag op weg.