Logo home Clinics in Revalidatie

3 maart 2023

BeLife en CIR revalidatie slaan handen ineen voor de chronische pijnpatiënt

BeLife en CIR revalidatie slaan handen ineen voor de chronische pijnpatiënt

BeLife MSR, de aanbieder van revalidatiezorg binnen Arbo Unie, is voornemens zich aan te sluiten bij CIR revalidatie. Beide organisaties zijn overtuigd om hiermee van grotere waarde te zijn voor de patiënt binnen de medisch specialistische pijnrevalidatie.

Juiste zorg op de juiste plek
Met de samenvoeging van BeLife MSR breidt CIR revalidatie de dekking van haar zorgaanbod verder uit in nieuwe regio’s. Dit betekent een versterking en consolidatie van het zorgaanbod voor de chronische pijnpatiënt. “Door onze krachten te bundelen, kunnen we nog beter de juiste zorg op de juiste plek bieden voor de chronische pijnpatiënt”, motiveert directeur Marije van Asdonk van CIR revalidatie. Daarnaast zullen beide partijen een vergaande samenwerking aangaan op het aanbieden van revalidatiebehandelingen voor andere aanhoudende lichamelijke klachten.

Gespecialiseerde en excellente zorg
Maarten van Hasselt, directeur BeLife: “Wij zien mooie kansen door aan te sluiten bij CIR revalidatie als toonaangevende speler in de revalidatiezorg. Zowel CIR revalidatie als BeLife staan voor kwaliteit en zorgvuldigheid naar de cliënten. Op deze manier kunnen we zowel cliënten als medewerkers van werkend Nederland via Arbo Unie en mkbasics.nl op het gebied van chronische pijn en aanhoudende lichamelijke klachten goed helpen“.

Aansluiting per 1 juni 2023
De aansluiting van BeLife bij CIR revalidatie is beoogd per 1 juni 2023 en vindt plaats na goedkeuring van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en andere stakeholders. Voor de cliënten van CIR revalidatie en BeLife verandert de zorgverlening niet. Voorop staat dat de continuïteit van de zorg gewaarborgd blijft voor nu en in de toekomst.

Over BeLife
Als dochtermaatschappij van Arbo Unie biedt BeLife medisch specialistische revalidatiezorg aan cliënten die langdurig fysieke en/of mentale klachten ervaren. Het kan hierbij gaan om klachten waarvoor geen specifieke medisch aantoonbare oorzaak is gevonden of klachten die niet passen bij een specifieke aandoening. BeLife behandelt cliënten met een chronische ziekte, chronische klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat of cliënten die na een medische behandeling zo vitaal mogelijk willen leven.

De medisch specialistische revalidatiezorg van BeLife helpt klachten te verminderen of leert de cliënt omgaan met de klacht. Met de multidisciplinaire aanpak, persoonlijke doelen en een behandelplan op maat wordt de mate van participatie, zelfredzaamheid en zelfstandigheid vergroot.

BeLife heeft vestigingen in Aalsmeer, Apeldoorn, Groningen, Lepelstraat, Rotterdam en Venlo.

Aan de slag met jouw chronische pijn?

Om een behandeling te starten, heb je een verwijzing van je huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts nodig. Wij helpen je graag op weg.