Logo home Clinics in Revalidatie

CIR app

Onze cliënten kunnen gebruik maken van onze eigen CIR app! Dit is een plek waar je alle informatie terug kan vinden over de CIR-screening en ons behandeltraject. Onze app is bedoeld voor cliënten, om ze inzicht en informatie te geven. Ook zit in deze app ons digitale werkboek, heb je beschikking tot jouw medische informatie en zijn de vragenlijsten te zien.

Download deze app voordat je naar de screening gaat en bekijk de informatie die je vooraf moet weten. In deze cliënten app heb je je werkboek gedurende het traject ook altijd digitaal bij de hand. In het overzicht zie je de pagina’s die je op dat moment moet lezen en/of de opdrachten die je in moet vullen. Zo kom je altijd goed voorbereid naar je sessies. De app vind je in iedere App- of Play Store. De handleiding van onze app download je hier.

 

Link naar de CIR app in de App Store: https://apps.apple.com/us/app/cir-clinics-in-revalidatie/id6446279897 

Link naar de CIR app in de Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=health.caro.client.cir.hybrid&hl=nl 

Aan de slag met jouw chronische pijn?

Om een behandeling te starten, heb je een verwijzing van je huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts nodig. Wij helpen je graag op weg.