Werken bij CIR

CIR revalidatie bestaat 30 jaar en verzorgt medisch specialistische (pijn)revalidatie en heeft op dit moment 5 vestigingen in Zwolle, Arnhem, Alkmaar, Amsterdam en Eindhoven. Het aantal vestigingen zal de komende jaren toenemen.

Manager Zorg en Business Development bij CIR revalidatie (0,8 – 1 fte)

Ben je op zoek naar een veelzijdige en dynamische werkplek? Wil jij samen met ons bouwen aan een duurzame toekomst? Ben je van nature in staat om verbinding te maken met je collega’s zodat er een prettige samenwerking ontstaat? Beschik je over zowel persoonlijke als professionele ervaring en vaardigheden? Dan ben jij dé nieuwe collega die onze organisatie kan komen versterken!

Wie zijn wij?
CIR revalidatie is een zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer kunnen oppakken. Door zingeving centraal te stellen komt de Cliënt In Regie over zijn leven. We doen dit vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. In Zwolle is het servicekantoor gevestigd van waaruit de ondersteunende afdelingen werken.

Als manager zorg en business development ben je verantwoordelijk voor het integraal leidinggeven aan de locatie managers (met multidisciplinaire teams), het verbinden van de doelstelling van de organisatie met de belangen van de stakeholders met als doel het realiseren van een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering van de zorg en aan te sluiten bij de zorgvraag van de cliënten. Je draagt daarnaast zorg voor het ontwikkelen en uitvoeren van het (commerciële) dienstverleningspakket van de organisatie, uitgaande van de missie en visie van de organisatie. In deze functie rapporteer je aan de directie en ben je lid van het managementteam.

 Wat ga je doen?
Resultaatgebied Leidinggeven:

 • Je organiseert en coördineert de bedrijfs- en werkprocessen en borgt de kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbezetting.
 • Je coacht, ondersteunt, motiveert en stimuleert (locatie)managers en bewaakt de deskundigheidsbevordering van de collega’s.
 • Je initieert en begeleidt veranderingsprocessen op strategisch en tactisch niveau.


Resultaatgebied Management:

 • Je zorgt mede voor het (binnen de vastgestelde kaders) opstellen van een jaarwerkplan en begroting en voert deze uit.
 • Je bewaakt de realisatie van de afgesproken dienstverlening en omzettaakstellingen.
 • Je ziet toe op de uitvoering en kwaliteit van de vereiste registraties, dossiervorming en (zorg)administraties.
 • Je analyseert en gebruikt managementinformatie t.b.v. aan- c.q. bijsturing.
 • Je hebt een duidelijke rol in gesprekken met stakeholders, onder meer bij de zorgverzekeraars.


Resultaatgebied Kwaliteit:

 • Je stuurt op gezondheidswinst, een verantwoord zorg- en dienstverleningsaanbod en kwaliteit van zorg en dienstverlening.
 • Je initieert en borgt kwaliteit bevorderende maatregelen voor zowel de zorg als de dienstverlening in samenspraak met (interne) deskundigen.
 • Je maakt afspraken met de verantwoordelijken over de uitvoering van de zorgprogramma’s en ziet toe op de naleving hiervan.
 • Je draagt er mede zorg voor dat de kwaliteitsaccreditaties worden verkregen/behouden.


Resultaatgebied Business Development en Innovatie:

 • Je levert, als lid van het MT, een bijdrage aan de strategie en het beleid van de organisatie.
 • Je bent verantwoordelijk voor projecten op organisatieniveau, als projectleider of deelnemer.
 • Je ontwikkelt en onderhoudt een netwerk, initieert samenwerkingsmogelijkheden en treedt actief op binnen en buiten de organisatie.
 • Je levert op basis van in- en externe ontwikkelingen een bijdrage aan (beleids-)voorstellen met betrekking tot het verbeteren of vernieuwen van het zorgaanbod en dienstverleningspakket.
 • Je creëert een klimaat waarin geïnnoveerd wordt.

 
Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van zorg- en/of organisatiemanagement aangevuld met kennis van business development en managementtechnieken in commerciële en niet commerciële zorgorganisaties.
 • Je hebt brede en praktische ervaring in het managen van een professionele zorgorganisatie.
 • Je hebt kennis en ruime ervaring met de planning- en control, de kwaliteitscyclus en de vertaalslag hiervan naar de uitvoering.
 • Je hebt kennis van en inzicht in de (ontwikkelingen van de) revalidatiezorg en –processen alsmede verzekerde en onverzekerde zorg en belanghebbenden.
 • Je beschikt over commerciële brede ervaring en netwerken binnen de zorgbranche.
 • Je hebt kennis en ervaring van inrichting van zorgadministraties en DBC’s.

 
Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe of pijnklachten. Een prettige werkomgeving met fijne collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden en gratis sportfaciliteiten. Salarisindicatie is in overleg. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, laptop en leaseauto.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden en wil je meteen solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Fysiotherapeut bij CIR revalidatie

 • Locatie Alkmaar (24 uur met uitbouw naar 40 uur per week)


Ben je op zoek naar een veelzijdige en dynamische werkplek? Werk je graag intensief samen in een multidisciplinair team met leuke collega’s? Beschik je over zowel persoonlijke als professionele ervaring en vaardigheden? Dan ben jij dé nieuwe collega die onze organisatie kan komen versterken!

Wie zijn wij?
CIR revalidatie is een innovatieve zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer op kunnen pakken. Door zingeving centraal te stellen komt de Cliënt In Regie over zijn leven. Bij CIR revalidatie werken vooraanstaande revalidatieartsen op chronisch pijngebied en wordt veel aan onderzoek gedaan. We doen ons werk vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. In Zwolle is het servicekantoor gevestigd van waaruit de ondersteunende afdelingen werken.

Wat ga je doen?
Als fysiotherapeut ben je onderdeel van een multidisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, fysiotherapeuten en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten, begeleidt cliënten op fysiek vlak vanuit het bio-psychosociaal model en je signaleert rode vlaggen, relatieve en absolute contra-indicaties tijdens het intakeproces. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen.

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van ziekte en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy, graded exposure en graded activity.

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten (zowel individuele- als groepssessies). Je bent onderdeel van het screeningsteam waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een multidisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een hbo-diploma fysiotherapie met Big registratie.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
 • Je bent in staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het multidisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
 • Je bent op korte termijn beschikbaar en woonachtig in de regio Noord-Holland.

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe of pijnklachten. Een prettige werkomgeving met fijne collega’s, ruime kansen en mogelijkheden en bovendien gratis sportfaciliteiten. De functie is per direct beschikbaar en is in eerste instantie voor 24 uur per week. Tijdens het zwangerschapsverlof van een van onze collega’s (v.a. januari 2021) wordt het aantal uur uitgebreid naar 40 uur per week. Dit aantal uur per week zal gezien onze groeiambitie waarschijnlijk 40 uur per week blijven. De functie valt in functiesalarisgroep 50 (€ 2.734 tot € 4.083 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden en wil je meteen solliciteren? Stuur dan spoedig je cv met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot (graag aangeven voor welke locatie je solliciteert). Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Ervaren (toegepaste) Psycholoog bij CIR revalidatie

 • Locatie Arnhem (32 uur per week)


Ben je op zoek naar een veelzijdige en dynamische werkplek? Werk je graag intensief samen in een multidisciplinair team met leuke collega’s? Beschik je over zowel persoonlijke als professionele ervaring en vaardigheden? Dan ben jij dé nieuwe collega die onze organisatie kan komen versterken!

Wie zijn wij?
CIR revalidatie is een innovatieve zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer op kunnen pakken. Door zingeving centraal te stellen komt de Cliënt In Regie over zijn leven. Bij CIR revalidatie werken vooraanstaande revalidatieartsen op chronisch pijngebied en wordt veel aan onderzoek gedaan. We doen ons werk vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. In Zwolle is ook het servicekantoor gevestigd van waaruit alle ondersteunende afdelingen werken.

Wat ga je doen?
Als (toegepast) psycholoog ben je onderdeel van een multidisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, fysiotherapeuten en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten en verricht onderzoek vanuit het bio-psychosociaal model. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen.

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van ziekte en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy, cognitieve gedragstherapie, persoonlijkheidsstructuren, Voice Dialogue en eventueel EMDR.

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten (zowel individuele- als groepssessies). Je bent onderdeel van het screeningsteam waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een multidisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken.

Wie ben jij?

 • Hbo-diploma Toegepaste psychologie of WO-diploma psychologie (met gezondheidszorg psychologie of klinische psychologie).
 • Ervaring met EMDR is een vereiste en ervaring met ACT is een pré.
 • Ervaring in poliklinische pijnrevalidatie is een pré.
 • Affiniteit met de doelgroep.
 • In staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het multidisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.

 
Wat bieden wij?
Werken bij een maatschappelijke organisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische pijnklachten. Een prettige werkomgeving met fijne collega’s, gratis sportfaciliteiten en bovendien lekkere koffie & thee. Deze functie valt afhankelijk van opleidingsniveau in functiesalarisgroep 50 (€ 2.734 tot € 4.083 bruto per maand) of 55 (€ 3.118 tot € 4.584 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden en wil je meteen solliciteren? Stuur dan spoedig je CV met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot (graag aangeven voor welke locatie je solliciteert). Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

(Toegepaste) Psycholoog bij CIR revalidatie 

Locatie Alkmaar (32 uur per week)


Ben je op zoek naar een veelzijdige en dynamische werkplek? Werk je graag intensief samen in een multidisciplinair team met leuke collega’s? Beschik je over zowel persoonlijke als professionele ervaring en vaardigheden? Dan ben jij dé nieuwe collega die onze organisatie kan komen versterken!

Wie zijn wij?
CIR revalidatie is een innovatieve zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer op kunnen pakken. Door zingeving centraal te stellen komt de Cliënt In Regie over zijn leven. Bij CIR revalidatie werken vooraanstaande revalidatieartsen op chronisch pijngebied en wordt veel aan onderzoek gedaan. We doen ons werk vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. In Zwolle is ook het servicekantoor gevestigd van waaruit alle ondersteunende afdelingen werken.

Wat ga je doen?
Als (toegepast) psycholoog ben je onderdeel van een multidisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, fysiotherapeuten en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten en verricht onderzoek vanuit het bio-psychosociaal model. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen.

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van ziekte en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy, cognitieve gedragstherapie, persoonlijkheidsstructuren, Voice Dialogue en eventueel EMDR.

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten (zowel individuele- als groepssessies). Je bent onderdeel van het screeningsteam waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een multidisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken.

Wie ben jij?

 • Hbo-diploma Toegepaste psychologie of WO-diploma psychologie (met gezondheidszorg psychologie of klinische psychologie).
 • Ervaring met EMDR is een vereiste en ervaring met ACT is een pré.
 • Ervaring in poliklinische pijnrevalidatie is een pré.
 • Affiniteit met de doelgroep.
 • In staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het multidisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.


Wat bieden wij?
Werken bij een maatschappelijke organisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische pijnklachten. Een prettige werkomgeving met fijne collega’s, gratis sportfaciliteiten en bovendien lekkere koffie & thee. Deze functie valt afhankelijk van opleidingsniveau in functiesalarisgroep 50 (€ 2.734 tot € 4.083 bruto per maand) of 55 (€ 3.118 tot € 4.584 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden en wil je meteen solliciteren? Stuur dan spoedig je CV met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot (graag aangeven voor welke locatie je solliciteert). Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Medisch secretaresse bij CIR revalidatie (0,8 fte)

Ben je op zoek naar een veelzijdige werkplek en bewaar je graag het overzicht in een dynamische omgeving? Wil jij samen met ons bouwen aan een duurzame toekomst binnen de chronische pijnrevalidatie? Ben je van nature in staat om verbinding te maken met je collega’s zodat er een prettige samenwerking ontstaat? Wordt dan medisch secretaresse voor 32 uur per week bij CIR revalidatie.

Wie zijn wij?
CIR revalidatie is een zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer kunnen oppakken. Door zingeving centraal te stellen komt de Cliënt In Regie over zijn leven. We doen dit vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. In Zwolle is het servicekantoor gevestigd van waaruit alle ondersteunende afdelingen werken.

Als medisch secretaresse ben je vanuit alle richtingen (intern en extern) het eerste aanspreekpunt voor onze revalidatieartsen en in jouw rol ondersteun je zo effectief mogelijk de uitvoering van hun werkzaamheden.

Wat ga je doen?

 • Je ontzorgt de revalidatieartsen door optimaal agendabeheer en afhandeling van het EPD.
 • Je verwerkt de administratie voor en van de artsen.
 • Je handelt de medische aanvragen zorgvuldig af.
 • Je springt de afdeling Customer Service bij tijdens piekmomenten.
 • Wanneer nodig heb je telefonisch contact met verwijzers en cliënten.


Wie ben jij?

 • Teamplayer die het aanbrengen van structuur als een uitdaging ziet.
 • Dienstverlenend, flexibel, zelfstandig en initiatiefrijk
 • Een afgeronde mbo-opleiding medische secretaresse
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en schrift.


Wat bieden wij?
Werken bij een maatschappelijke organisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische pijnklachten. Een prettige werkomgeving met fijne collega’s en gratis sportfaciliteiten. Deze functie valt in functiesalarisgroep 35 (€ 2.097 tot € 3.118 bruto op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden en wil je meteen solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Vacature Gastheer  / Gastvrouw (vrijwilliger)

Ben jij òf ken jij iemand die enthousiast wordt van het idee om als vrijwilliger bij CIR revalidatie aan de slag te gaan op één van onze vestigingen?
Neem dan snel contact met ons op; mail naar
HR@cir.nl  of bel 088-9900200

Een gastheer of gastvrouw is bij CIR revalidatie degene die (nieuwe) cliënten ontvangt en ervoor zorgt dat zij zich welkom voelen en geholpen worden waar nodig.
Je begeleidt de cliënten vanaf het moment dat ze binnenkomen tot het moment dat ze weer weggaan. Dit geldt vooral voor de cliënten die de eerste keer bij CIR revalidatie komen voor een screening of de eerste keer voor de start van de groepen.

Gastvrouwen/gastheren zijn hét visitekaartje van de CIR revalidatie vestiging.

Wat zijn de kerntaken van de CIR revalidatie  gastvrouw/gastheer?

 • Verwelkomen en wegwijs maken van cliënten
 • Kopje koffie aanbieden
 • Cliënten naar hun plek begeleiden
 • Informeren van cliënten en vragen beantwoorden
 • Beantwoorden en doorverbinden van binnenkomend telefoonverkeer
 • Verwerken en verdelen van binnenkomende en uitgaande post
 • Eventueel bieden van ondersteuning op het gebied van administratieve handelingen (bijvoorbeeld kopiëren en printen)
 • Netjes en schoon houden van de keuken en wachtruimten

Dus, ben jij goed in het scheppen van orde en het houden van overzicht en structuur? Houd jij er van om mensen te helpen en ben je sociaal vaardig en vriendelijk?
Ben je niet vies van een beetje drukte om je heen én heb jij een servicegerichte instelling + een vrolijke glimlach? En wil je voor minimaal 1 dagdeel tot maximaal 3 dagdelen onderdeel uitmaken van een van onze leuke teams? Neem dan gauw contact op!

Voor vragen of het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek vraag naar een van onze locatiemanagers:

Alkmaar:Bouke Schuurmans:Bouke.Schuurmans@cir.nl
Amsterdam:Erik Engelen:Erik.Engelen@cir.nl 
Arnhem:David Beenen:David.Beenen.@cir.nl
Eindhoven:Kirsten Ros:Kirsten.Ros@cir.nl
Zwolle:Bianca Kosters:Bianca.Kosters@cir.nl