Werken bij CIR

CIR revalidatie is een innovatieve zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer op kunnen pakken. Door zingeving centraal te stellen komt de Cliënt In Regie over zijn leven. Bij CIR revalidatie werken vooraanstaande revalidatieartsen op chronisch pijngebied en wordt veel aan onderzoek gedaan. We doen ons werk vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. In Zwolle is het servicekantoor gevestigd van waaruit alle ondersteunende afdelingen werken.

Wil je breed en flexibel inzetbaar zijn en je waardevolle bijdrage leveren op meerdere locaties? Wij zoeken naast het werken op een vaste locatie ook collega’s die onderdeel willen uitmaken van het flex-team van CIR revalidatie. Voor meer informatie kan je mailen naar hr@cir.nl.

Zie je geen geschikte vacature vermeld staan tussen de onderstaande functies maar voel je je wel verbonden met onze visie, stuur dan een open sollicitatie naar hr@cir.nl

"Vanaf het begin voelde ik mij welkom"

"Hier kan ik mijn liefde voor de mens goed gebruiken en onderdeel zijn van een dynamisch team"

"bijdragen aan het welzijn van een ander, hoe mooi is dat?"

Alkmaar

Vacature: Fysiotherapeut 
Uren: 32-40 uur

Locatie: Alkmaar

Wil jij je expertise inzetten op een veelzijdige en dynamische werkplek? Werk je graag intensief samen in een interdisciplinair team met leuke collega’s? Ben jij de nieuwe collega die ons team in Alkmaar komt versterken?

Wat ga je doen?
Als fysiotherapeut ben je onderdeel van een interdisciplinair behandelteam van 4 coördinatoren, 4 psychologen, 5 (fysio)therapeuten, een bewegingsagoog en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten, begeleidt cliënten op fysiek vlak vanuit het bio-psychosociaal model en je signaleert rode vlaggen, relatieve en absolute contra-indicaties tijdens de screening. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen.

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van pijn en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy, graded exposure en graded activity.

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten (zowel individuele- als groepssessies). Je bent onderdeel van het team waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een interdisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een hbo-diploma fysiotherapie met Big registratie.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
 • Je bent in staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het interdisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
 • Pré; je bent woonachtig in de regio Alkmaar.

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen, een open deuren beleid en gratis sportfaciliteiten. De functie valt in functiesalarisgroep 50 (€ 2.734 tot € 4.083 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en scholingsactiviteiten via de CIR academie.

Solliciteren
Heb je vragen; Daniëlle Dercks (locatiemanager) is bereikbaar via 088-9900200 of via danielle.dercks@cir.nl. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Eindhoven

Vacature:GZ-Psycholoog 
Uren: 32 uur

Locatie: Eindhoven

Wil jij je expertise inzetten op een veelzijdige en dynamische werkplek? Werk je graag intensief samen in een interdisciplinair team met 11 leuke collega’s? Ben jij de nieuwe collega die ons team in Eindhoven komt versterken?

Wat ga je doen?
Als GZ psycholoog ben je onderdeel van een interdisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, (fysio)therapeuten en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten en verricht onderzoek vanuit het bio-psychosociaal model. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen.

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van ziekte en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy, cognitieve gedragstherapie, persoonlijkheidsstructuren, Voice Dialogue en eventueel EMDR. Sinds begin dit jaar bieden wij op de locatie in Eindhoven ook de behandelmethode CIR Exposure in Vivo aan.

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten (zowel individuele- als groepssessies). Je bent onderdeel van het screeningsteam waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een interdisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken. Als GZ psycholoog bied je ook opleiding, coaching en supervisie aan de psychologen.

Wie ben jij?

 • GZ psycholoog (met gezondheidszorg psychologie of klinische psychologie).
 • Ervaring met EMDR en ervaring met ACT is een pré.
 • Ervaring in poliklinische pijnrevalidatie is een pré.
 • Affiniteit met de doelgroep.
 • In staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het interdisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
 • Pre; je bent woonachtig in de regio van Eindhoven.


Wat bieden wij?

Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen, een open deuren beleid en gratis sportfaciliteiten. De functie van GZ psycholoog valt in functiesalarisgroep 60 (€ 3.594 tot € 5.226 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en scholingsactiviteiten via de CIR academie.

Solliciteren
Heb je vragen; José van Deursen (locatiemanager) is bereikbaar via 088 – 9900200 of via jose.vandeursen@cir.nl. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot (graag aangeven voor welke locatie je solliciteert). Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Arnhem

Vacature: Ervaren Psycholoog 
Uren: in overleg

Locatie: Arnhem (Velp)

Ben je op zoek naar een veelzijdige en dynamische werkplek? Werk je graag intensief samen in een interdisciplinair team met 12 bevlogen en leuke collega’s? Beschik je over zowel persoonlijke als professionele ervaring en vaardigheden? Dan ben jij dé nieuwe collega die ons team in Arnhem kan komen versterken!

Wat ga je doen?
Als psycholoog ben je onderdeel van een multidisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, fysiotherapeuten en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten en verricht onderzoek vanuit het bio-psychosociaal model. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen.

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van ziekte en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy, cognitieve gedragstherapie, persoonlijkheidsstructuren, Voice Dialogue en eventueel EMDR.

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten (zowel individuele- als groepssessies). Je bent onderdeel van het screeningsteam waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een multidisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken.

Wie ben jij?

 • Geregistreerd psycholoog (met gezondheidszorg psychologie of klinische psychologie).
 • Ervaring met EMDR en ervaring met ACT is een pré.
 • Ervaring in poliklinische pijnrevalidatie is een pré.
 • Affiniteit met de doelgroep.
 • In staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het multidisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.


Wat bieden wij?

Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe of pijnklachten. Een prettige werkomgeving met fijne collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden en gratis sportfaciliteiten. Deze functie valt in functiesalarisgroep 55 (€ 3.118 tot € 4.584 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Solliciteren
Heb je vragen; David Beenen (locatiemanager) is bereikbaar via 026 – 7009726 en via david.beenen@cir.nl of stuur je cv met motivatie naar hr@cir.nl (graag aangeven voor welke locatie je solliciteert). Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Vacature: Fysiotherapeut
Uren: 24-32uur
Locatie: Arnhem (Velp)

Wil jij je expertise inzetten op een veelzijdige en dynamische werkplek? Werk je graag intensief samen in een interdisciplinair team met leuke collega’s? Ben jij de nieuwe collega die ons team in Arnhem komt versterken?

Wat ga je doen?
Als fysiotherapeut ben je onderdeel van een interdisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, (fysio)therapeuten, bewegingsagogen en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten, begeleidt cliënten op fysiek vlak vanuit het bio-psychosociaal model en je signaleert rode vlaggen, relatieve en absolute contra-indicaties tijdens de screening. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen.

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van pijn en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy, graded exposure en graded activity.

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten (zowel individuele- als groepssessies). Je bent onderdeel van het team waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een interdisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een hbo-diploma fysiotherapie met Big registratie.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
 • Je bent in staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het interdisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
 • Pré; je bent woonachtig in de regio Arnhem.

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en gratis sportfaciliteiten. De functie valt in functiesalarisgroep 50 (€ 2.734 tot € 4.083 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en scholingsactiviteiten via de CIR academie.

Solliciteren
Heb je vragen; David Beenen (locatiemanager) is bereikbaar via 088-9900200 of via david.beenen@cir.nl. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Zwolle

Vacature: (GZ-) Psycholoog 
Uren: 24 uur
Locatie: Zwolle

Maak jij vandaag het verschil voor de cliënt voor morgen? Wil jij je expertise inzetten op een veelzijdige en dynamische werkplek? Werk je graag intensief samen in een interdisciplinair team met 14 leuke collega’s? Word jij onze nieuwe collega die ons team in Zwolle komt versterken?

Wat ga je doen?
Als (GZ) psycholoog ben je onderdeel van een interdisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, (fysio)therapeuten, bewegingsagoog en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten en verricht onderzoek vanuit het bio-psychosociaal model. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen.

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van ziekte en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy, cognitieve gedragstherapie, persoonlijkheidsstructuren, Voice Dialogue en eventueel EMDR.

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten (zowel individuele- als groepssessies). Je bent onderdeel van het screeningsteam waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een interdisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken. Als GZ psycholoog bied je ook opleiding, coaching en supervisie aan de psychologen.

Daarnaast zijn we in Zwolle onlangs gestart met de pilot MER (multidisciplinaire eerstelijnszorg). Met deze unieke en nieuwe samenwerkingsvorm tussen eerste- en tweedelijnszorg kan CIR revalidatie voor het eerst multidisciplinaire 1,5-lijns revalidatiezorg aanbieden voor mensen met chronische pijnklachten welke door zorgverzekeraars vergoed wordt. Op deze manier verbreden we het aanbod aan revalidatiezorg en bieden een grotere groep patiënten de juiste zorg op de juiste plek. Zie jij hier ook een mooie kans en wil jij bijdragen aan deze pilot? Wacht dan niet langer met reageren!

Wie ben jij?

 • (GZ) psycholoog (met gezondheidszorg psychologie of klinische psychologie).
 • Ervaring met EMDR en ervaring met ACT is een pré.
 • Ervaring in poliklinische pijnrevalidatie is een pré.
 • Affiniteit met de doelgroep.
 • In staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het interdisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
 • Pre; je bent woonachtig in de regio van Zwolle.


Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en gratis sportfaciliteiten. De functie van GZ psycholoog valt in functiesalarisgroep 60 (€ 3.594 tot € 5.226 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). De functie van psycholoog valt in functiesalarisgroep 55 (€ 3.118 tot € 4.584 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en scholingsactiviteiten via de CIR academie.

Solliciteren
Heb je vragen; Bianca Kosters (locatiemanager) is bereikbaar via 088 – 9900200 of via bianca.kosters@cir.nl (vakantieperiode 2 – 20 augustus) of Sandra van der Meulen (manager RVE’s en scholing) via sandra.vandermeulen@cir.nl. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot (graag aangeven voor welke locatie je solliciteert). Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Zeist

Vacature: (GZ-) Psycholoog 
Uren: 24-32 uur
Locatie: Zeist

Wil je je expertise inzetten op een veelzijdige en dynamische werkplek? Werk je graag intensief samen in een interdisciplinair team met bevlogen en leuke collega’s? Weet je dat bij CIR revalidatie de focus ligt op behandelen en er weinig administratieve last wordt ervaren? Ben jij de nieuwe collega die ons team in Zeist komt versterken?

Wat ga je doen?
Als (GZ-) psycholoog ben je onderdeel van een interdisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, fysiotherapeuten en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten en verricht onderzoek vanuit het bio-psychosociaal model. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen.

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van ziekte en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy, cognitieve gedragstherapie, persoonlijkheidsstructuren, Voice Dialogue en eventueel EMDR.

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten (zowel individuele- als groepssessies). Je bent onderdeel van het screeningsteam waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een interdisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken.

Wie ben jij?

 • (GZ-) psycholoog (met gezondheidszorg psychologie of klinische psychologie).
 • Ervaring met EMDR en ervaring met ACT is een pré.
 • Ervaring in poliklinische pijnrevalidatie is een pré.
 • Affiniteit met de doelgroep.
 • In staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het interdisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
 • Pre; je bent woonachtig in de regio van Zeist.


Wat bieden wij?

Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe of pijnklachten. Een prettige en ambitieuze werkomgeving met enthousiaste collega’, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden en gratis sportfaciliteiten. Deze functie valt in functiesalarisgroep 55 (psycholoog: € 3.118 tot € 4.584 bruto per maand) of 60 (GZ-psycholoog: € 3.594 tot € 5.226 bruto per maand). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Solliciteren
Heb je vragen; David Beenen (locatiemanager) is bereikbaar via 088-9900200 of via david.beenen@cir.nl. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot (graag aangeven voor welke locatie je solliciteert). Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Vacature: Bewegingsagoog
Uren: 32-40uur
Locatie: Zeist

Ben je op zoek naar een veelzijdige werkplek waar je volop je energie en ambitie in kwijt kunt? Wil jij samen met ons bouwen aan een duurzame toekomst binnen de chronische pijnrevalidatie zorg? Werk je graag intensief samen in een interdisciplinair team met leuke collega’s? Dan ben jij dé nieuwe collega die CIR revalidatie op de locatie in Zeist komt versterken!

Wat ga je doen?

 • Voorbereiden en praktisch uitvoeren van de sport- en bewegingsactiviteiten in groepsvorm. 
 • Adviseren en enthousiasmeren van cliënten over optimale uitvoering van sport- en bewegingsactiviteiten en over een actieve leefstijl.
 • Werken volgens het graded activity concept.
 • Bijdragen aan de ontwikkeling van processen en protocollen op het gebied van sport en beweging binnen de organisatie.
 • Je wordt intern opgeleid voor het uitvoeren van poliklinische revalidatieprogramma’s vanuit het bio-psychosociaal model.

Wie ben jij?

 • In het bezit van Hbo-diploma
 • Kennis van graded activity en graded exposure en minimaal 1 jaar werkervaring
 • Empathisch en integer
 • Gedreven en initiatiefrijk
 • Actief en enthousiasmerend
 • Affiniteit met onze doelgroep
 • Pre; je bent woonachtig in de regio van Zeist

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe of pijnklachten. Een prettige en bevlogen werkomgeving met enthousiaste collega’s, een mooie werkplek (per 1 augustus a.s. verhuist de locatie Utrecht naar een  grotere locatie in Zeist), ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden en gratis sportfaciliteiten. Deze functie valt in functiesalarisgroep 45 (€ 2.508 tot € 3.594 bruto op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en scholingsactiviteiten via de CIR academie.

Solliciteren
Heb je vragen: David Beenen (locatiemanager) is bereikbaar via 088-9900200 of via david.beenen@cir.nl. Ben je enthousiast geworden en wil je meteen solliciteren? Stuur dan snel je CV met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Vacature: Coördinator revalidatie traject
Uren: 32-40uur
Locatie: Zeist

Wil je je expertise inzetten op een veelzijdige en dynamische werkplek? Neem je van nature een coördinerende rol aan binnen een team en werk je graag intensief samen met bevlogen en leuke collega’s? Ben jij de nieuwe collega die ons team in Zeist komt versterken?

Wat ga je doen?
Als CRT’er ben je onderdeel van een interdisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, fysiotherapeuten, bewegingsagogen en een revalidatiearts. Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van ziekte en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy.

Iedere dag is weer anders; je coördinerende rol is hierin de rode draad.

Als CRT’er sta je aan de basis van het achterhalen van het kernthema bij de cliënt en coördineer je bij de start van het revalidatietraject het opstellen van de hoofd- en subdoelen van de cliënt.

De voortgangsgesprekken met de cliënten gebruik je om het beloop van het traject te bepalen. Voor de cliënt ben je het eerste aanspreekpunt in de vormgeving van het behandeltraject. De sessies gebruik je om je inhoudelijke kennis, kunde en coaching-vaardigheden direct op de cliënt over te dragen. Tijdens overlegmomenten met je collega’s draag je deze aan hén over. Je start het traject en rondt het af met het eindgesprek.

Gedurende het behandeltraject bewaak je de voortgang in het behalen van de gestelde behandeldoelen gericht op duurzame gedragsverandering. Je neemt een leidende rol in het interdisciplinaire overleg, waar je het plan van aanpak bepaalt, de voortgang van de cliënten bespreekt en het behandelteam inhoudelijk stuurt in samenwerking met de revalidatiearts.

Je bent de gespreks- en sparringpartner voor de revalidatiearts en je onderhoudt proactief contact met verwijzers (huisarts, bedrijfsarts, medisch specialist).

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van diploma basis psycholoog (met gezondheidszorg psychologie of klinische psychologie) of diploma fysiotherapie.
 • Je hebt ervaring in poliklinische pijnrevalidatie.
 • Je bent goed in staat om overzicht te behouden en een voortrekkersrol aan te nemen.
 • Je zoekt makkelijk de samenwerking op om met het team richting te geven aan het plan van aanpak.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een veelzijdigheid in benadering zodat je goed kunt verbinden binnen een brede cliëntpopulatie.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep van CIR revalidatie.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
 • Pre; je bent woonachtig in de regio van Zeist.


Wat bieden wij?

Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe of pijnklachten. Een prettige en ambitieuze werkomgeving met enthousiaste collega’s, een mooie werkplek (per 1 augustus a.s. verhuist de locatie Utrecht naar een grotere locatie in Zeist), ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden en gratis sportfaciliteiten. Deze functie valt in functiesalarisgroep 55 (€ 3.118 tot € 4.584 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en scholingsactiviteiten via de CIR academie.

Solliciteren
Heb je vragen: David Beenen (locatiemanager) is bereikbaar via 088-9900200 of via david.beenen@cir.nl. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot (graag aangeven voor welke locatie je solliciteert). Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Service Kantoor Zwolle

Vacature: Adviseur Kwaliteit en Veiligheid
Uren: 24 uur
Locatie: Service Kantoor Zwolle

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging waar je volop je expertise kunt inzetten? Wil je samen met ons bouwen aan een duurzame toekomst binnen de chronische pijnrevalidatie en wil je een cruciale rol spelen in het verder professionaliseren van het kwaliteits- en veiligheidsbeleid bij CIR revalidatie? Wordt dan onze nieuwe collega voor 24 uur per week.

Wat ga je doen?

 • Vanuit alle richtingen (in- en extern) ben je het eerste aanspreekpunt voor kwaliteit en veiligheid.
 • Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen, implementeren en borgen van een kwaliteitsmanagementsysteem op tactisch en operationeel niveau.
 • Je bent verantwoordelijk voor het behalen en behouden van externe kwaliteitsaccreditaties. Het bewaken, stimuleren en toetsen van het beleid als interne auditor hoort hier ook bij.
 • Je hebt de rol van functionaris gegevensbescherming voor de naleving die voortvloeit uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
 • Je bent in- en extern het aanspreekpunt voor het systeem voor Veilig Incident Melden (VIM) en kan de benodigde acties hierop initiëren (als bijv. adviseren bij (zorg)verbetering).
 • Als klachtenfunctionaris ben je verantwoordelijk voor de klachtenbemiddeling, -afhandeling en analyses.
 • Je voert risicoanalyses voor locaties en nieuwe projecten uit en je monitort de voortgang.
 • Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en (laten) uitvoeren van Cliënt Tevredenheid Onderzoek (CTO).
 • Je analyseert en monitort kwaliteitsinformatie, je houdt in- en externe ontwikkelingen bij om vervolgens de verschillende partijen advies, beleidsvoorstellen en managementinformatie aan te leveren.
 • Je begeleidt, leidt en implementeert organisatie brede (verbeter) projecten.


Kortom een veelzijdige en afwisselende functie met veel ruimte voor eigen inbreng.

Wie ben jij?

 • Een teamplayer.
 • Proactief, zelfstandig, denken in mogelijkheden en een groot gevoel voor eigenaarschap zijn eigenschappen die je bij jezelf herkent.
 • Een relevante opleiding op het terrein van beleid en kwaliteitsmanagement in de gezondheidszorg.
 • Brede en praktische ervaring met het werken in een vergelijkbare functie in een zorgorganisatie.
 • Kennis van en ervaring met kwaliteitssystemen, rapportagesystemen en projectmanagement.
 • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden.


Wat bieden wij?

Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en gratis sportfaciliteiten. De functie van adviseur Kwaliteit en Veiligheid valt in functiesalarisgroep 55 (€ 3.118 tot € 4.584 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en scholingsactiviteiten via de CIR academie.

Solliciteren
Heb je vragen; Sandra van der Meulen (Manager RVE’s & Scholing) is bereikbaar via 088 – 9900200 of via sandra.vandermeulen@cir.nl. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Vacature: Medewerker Informatievoorziening en Automatisering
Uren: 32-36 uur
Locatie: Service Kantoor Zwolle

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging waar je volop je expertise kunt inzetten? Kun je goed het overzicht in een dynamische omgeving bewaren en houd je ervan om te helpen met alle ICT vraagstukken? Wil je samen met ons bouwen aan een duurzame toekomst binnen de chronische pijnrevalidatie? Wordt dan onze nieuwe collega voor 32 – 36 uur per week.

Wat ga je doen?

 • Vanuit alle richtingen (in- en extern) ben je het eerste aanspreekpunt voor de ICT gerelateerde zaken.
 • Je bent verantwoordelijk voor het interne operationele beheer van de diverse geautomatiseerde bedrijf kritische applicaties.
 • Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning bij het functioneel gebruik van de diverse geautomatiseerde applicaties (als bijvoorbeeld beantwoorden van vragen van gebruikers, gebruikers leren omgaan met de applicaties en gebruikershandleidingen schrijven).
 • Je signaleert, analyseert, beheert en lost ICT gerelateerde storingen en problemen op in samenwerking met externe partijen.
 • Je houdt nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen in de gaten en informeert en adviseert MT en directie hierover.
 • Je maakt wijzigingsvoorstellen met als doel het verbeteren van de automatisering- en informatieprocessen.
 • Je bent in staat om een organisatie vraagstuk te vertalen en hierbij een advies, oplossing of ondersteuning te geven op onderdelen van het bedrijfsvoeringproces.
 • Je houdt je bezig met testen en implementeren van aansluitingen op nieuwe locaties in samenwerking met de externe ICT partij.
 • Je voert ICT gerelateerde werkzaamheden uit binnen de diverse applicaties (als bijvoorbeeld releaseprojecten, zorgdragen voor exportgegevens, server accounts, online diensten, het maken van onderhoudsplannen, koppelingen tot stand brengen tussen verschillende systemen).
 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de digitale werkplekken.


Kortom een veelzijdige en afwisselende functie met veel ruimte voor eigen inbreng.

Wie ben jij?

 • Een teamplayer.
 • Proactief, zelfstandig, denken in mogelijkheden en een groot gevoel voor eigenaarschap zijn eigenschappen die je bij jezelf herkent.
 • Hbo werk- en denkniveau met relevante afgeronde ICT opleiding.
 • Relevante recente ervaring met inrichting, implementatie en functioneel beheer van ICT-applicatiesystemen.
 • Tactisch en operationeel kennis en inzicht op gebied van informatietechniek, – beveiliging, -analyse en kennis van welke thema’s voor de zorg relevant zijn.
 • Inhoudelijke kennis van en ervaring met: beheer van ICT-infrastructuur, onderhouden van contacten met externe ICT-leveranciers, informatieveiligheidsbeleid/AVG en tactisch informatiebeleid.
 • Ervaring met Office 365 en/of PowerBi is een pré.


Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en gratis sportfaciliteiten. De functie van medewerker I&A valt in functiesalarisgroep 45 (€ 2.508 tot € 3.594 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en scholingsactiviteiten via de CIR academie.

Solliciteren
Heb je vragen; Ruud Ruiken (Manager Financiën en Bedrijfsvoering) is bereikbaar via 088 – 9900200 of via ruud.ruiken@cir.nl. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Algemeen

Vacature: Revalidatiearts

Over CIR revalidatie
CIR revalidatie is een zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer kunnen oppakken. We doen dit vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. In Zwolle is het servicekantoor gevestigd van waaruit de ondersteunende afdelingen werken. Bij CIR revalidatie werken op dit moment 5 revalidatieartsen die allen gespecialiseerd zijn op chronisch pijngebied.  

Bij CIR revalidatie staan kwaliteit, wetenschappelijk onderzoek en innovatie hoog op de agenda. We werken in vaste teams en geloven in de kracht van verbondenheid met de organisatie en ons wetenschappelijk onderbouwd behandelprogramma. Er lopen verschillende onderzoekslijnen.

De pijnrevalidatie is nu en de komende jaren volop in ontwikkeling. CIR revalidatie heeft, mede door goede contacten en contracten met de verzekeraars een belangrijke rol daarin. Zij was mede-initiatiefnemer van de HDCP (Health Deal Chronische Pijn) en is actief betrokken bij de ontwikkeling van de M.E.R (eerstelijns revalidatie).

Wil je ook een rol spelen in deze ontwikkelingen en jezelf verder verdiepen in de chronische pijn revalidatie?  CIR revalidatie heeft haar eigen expertisecentrum in huis, we leren van elkaar en we willen onze expertise/ behandelmethode uitdragen. We zoeken actief de samenwerking op met andere zorgaanbieders en zijn actief in de netwerkgeneeskunde.

Met een strikt interdisciplinaire aanpak worden cliënten met complexe chronische pijnklachten behandeld vanuit het uitgangspunt dat de cliënt weer regie kan krijgen over zijn eigen leven. Hoofddoelstelling van onze revalidatie trajecten is opbouw van participatie en autonomie. Zingeving is daarbij een belangrijk aandachtspunt. Om deze doelstellingen te ondersteunen werken de teams van CIR revalidatie vanuit het bio-psychosociale model. Het team van fysiotherapeuten, psychologen en coördinatoren wordt medisch inhoudelijk aangestuurd door de revalidatiearts.

Wij zoeken
Aangezien CIR revalidatie aan het groeien is, zoeken wij ter uitbreiding van het team een revalidatiearts. Een specialisatie op het gebied van chronische pijn heeft onze voorkeur, maar is niet doorslaggevend. Wij zijn op zoek naar een arts met affiniteit en enthousiasme voor deze doelgroep en bereid is om intern een opleiding te volgen. Belangrijk is dat de collega een teamplayer is en het een uitdaging vindt om samen met het behandelteam cliënten weer de controle over hun leven terug te geven.                                                                                 

Ons aanbod
De revalidatiearts is, vanuit eigen professionele verantwoordelijkheid, eindverantwoordelijk voor de revalidatiebehandeling van de individuele cliënt en voor het zorginhoudelijk niveau van het behandelteam waar de revalidatiearts deel van uit maakt. De revalidatiearts is verantwoordelijk voor kennisdeling en kennisvergaring binnen de vakgroep en multidisciplinaire team en levert een bijdrage aan de organisatiedoelstellingen. De revalidatieartsen bespreken regelmatig casuïstiek met elkaar, alsmede nieuwe mogelijkheden vanuit het vakgebied voor de organisatie. Je maakt onderdeel uit van de vakgroep revalidatieartsen en legt verantwoording af aan de medisch directeur. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden conform AMS en invulling van het aantal uren zal in overleg gebeuren.

Functie-eisen
De kandidaat die wij zoeken voldoet aan de competenties op het gebied van diagnose en behandeling zoals deze door de VRA zijn omschreven en volgt de richtlijnen van de VRA. Daarnaast is de kandidaat in staat om mee te denken over innovatie van de zorg voor cliënten met chronische pijn en een interdisciplinair team in zijn kracht te zetten. Er is sprake van registratie in het BIG-register en het MSRC-register

Reageren
Voor informatie kun je contact opnemen met de medisch directeur, René Oosterwijk, tel. 06-42489922. Sollicitatiebrief en cv kun je richten aan hr@cir.nl. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Vacature: Gastheer  / Gastvrouw (vrijwilliger)

Ben jij òf ken jij iemand die enthousiast wordt van het idee om als vrijwilliger bij CIR revalidatie aan de slag te gaan op één van onze vestigingen?
Neem dan snel contact met ons op; mail naar HR@cir.nl  of bel 088-9900200

Een gastheer of gastvrouw is bij CIR revalidatie degene die (nieuwe) cliënten ontvangt en ervoor zorgt dat zij zich welkom voelen en geholpen worden waar nodig.
Je begeleidt de cliënten vanaf het moment dat ze binnenkomen tot het moment dat ze weer weggaan. Dit geldt vooral voor de cliënten die de eerste keer bij CIR revalidatie komen voor een screening of de eerste keer voor de start van de groepen.

Gastvrouwen/gastheren zijn hét visitekaartje van de CIR revalidatie vestiging.

Wat zijn de kerntaken van de CIR revalidatie  gastvrouw/gastheer?

 • Verwelkomen en wegwijs maken van cliënten
 • Kopje koffie aanbieden
 • Cliënten naar hun plek begeleiden
 • Informeren van cliënten en vragen beantwoorden
 • Beantwoorden en doorverbinden van binnenkomend telefoonverkeer
 • Verwerken en verdelen van binnenkomende en uitgaande post
 • Eventueel bieden van ondersteuning op het gebied van administratieve handelingen (bijvoorbeeld kopiëren en printen)
 • Netjes en schoon houden van de keuken en wachtruimten

Dus, ben jij goed in het scheppen van orde en het houden van overzicht en structuur? Houd jij er van om mensen te helpen en ben je sociaal vaardig en vriendelijk?
Ben je niet vies van een beetje drukte om je heen én heb jij een servicegerichte instelling + een vrolijke glimlach? En wil je voor minimaal 1 dagdeel tot maximaal 3 dagdelen onderdeel uitmaken van een van onze leuke teams? Neem dan gauw contact op!

Voor vragen of het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek vraag naar een van onze locatiemanagers:

Alkmaar:Bouke Schuurmans:Bouke.Schuurmans@cir.nl
Amsterdam:Erik Engelen:Erik.Engelen@cir.nl 
Arnhem:David Beenen:David.Beenen.@cir.nl
Eindhoven:Kirsten Ros:Kirsten.Ros@cir.nl
Zwolle:Bianca Kosters:Bianca.Kosters@cir.nl