Werken bij CIR

CIR revalidatie bestaat 30 jaar en verzorgt medisch specialistische (pijn)revalidatie en heeft op dit moment 5 vestigingen in Zwolle, Arnhem, Alkmaar, Amsterdam en Eindhoven. Het aantal vestigingen zal de komende jaren toenemen.

Locatiemanager Amsterdam bij CIR revalidatie (chronische pijn)

Vind jij het een uitdaging om onze vestiging in Amsterdam volledig te runnen en daarnaast ook je al bestaande netwerk verder op de kaart te zetten? Vind je het leuk om een team professionals aan te sturen en centraal mee te denken op tactisch niveau? Wellicht ben jij dan de locatiemanager die onze organisatie komt versterken voor minimaal 32 uur per week.

Wie zijn wij?

CIR revalidatie is een zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer op kunnen pakken. Door zingeving centraal te stellen komt de Cliënt In Regie over zijn leven. We werken in multidisciplinaire teams met revalidatieartsen, fysiotherapeuten, psychologen en trajectcoördinatoren. We doen dit vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Zwolle en Eindhoven. In Zwolle is het Servicekantoor gevestigd van waaruit alle ondersteunende afdelingen en disciplines werken.

Wie ben jij?

CIR revalidatie is een groeiend bedrijf en dat past jou goed. Je denkt in mogelijkheden en bent oplossingsgericht. Je bent innovatief en flexibel en kan goed schakelen tussen de verschillende stakeholders waar je mee te maken hebt. Van nature ben je in staat om verbinding te maken met je collega’s waardoor er een prettige samenwerking ontstaat. Uiteraard ben je secuur en werk je integer.

Wat ga je doen?

De locatiemanager is eindverantwoordelijk voor één vestiging en stuurt daarin alle medewerkers aan. De locatiemanager is onderdeel van het Kern Team van CIR revalidatie. De locatiemanager is op lokaal niveau integraal verantwoordelijk voor de CIR revalidatie vestiging. Gezamenlijk met de operationeel manager voert hij/zij het operationeel beleid binnen CIR revalidatie uit. Naast het aansturen van het team heeft de locatiemanager een duidelijke rol als “gezicht van de vestiging” naar buiten. Zelfstandig zal je verwijzers, relaties en werkgevers bezoeken om gesprekken aan te gaan en acquisitie te doen voor jouw vestiging. Binnen CIR revalidatie staan de kernwaarden van CIR revalidatie altijd centraal in de organisatie en in de manier waarop wordt omgegaan met cliënten, collega’s en zichzelf en hoe en op welke manier de werkzaamheden worden uitgeoefend. De locatiemanager heeft hierin een voorbeeldfunctie.

Plaats in de organisatie

De locatiemanager legt verantwoording af aan de operationeel manager.

Taken en verantwoordelijkheden

De locatiemanager is eindverantwoordelijk voor de gehele vestiging. De hierbij behorende kerntaken zijn:

 • Het bewaken van de exploitatie van de vestiging
 • Verantwoordelijk voor het uitdragen, bewaken en zijn van het CIR- gedachtengoed en DNA
 • Leidinggeven aan alle medewerkers van de vestiging
 • Verantwoordelijk voor de lokale HR zaken in overleg met de HR adviseur
 • Eerste aanspreekpunt directie, operationeel manager, collega’s serviceteam en andere stakeholders op en voor de locatie
 • Realiseren en uitvoeren van het jaarplan, beleid en visie van CIR revalidatie op organisatorisch en kwalitatief gebied binnen de eigen vestiging
 • Begeleiden en coördineren van alle werkzaamheden binnen de vestiging
 • Realiseren van het kwaliteitsplan en bewaken van de kwaliteit op de vestiging
 • Het uitdragen van de vestiging extern en het initiëren/bevorderen van samenwerking met verwijzers en andere samenwerkingspartners
 • Bijsturen en actie ondernemen op de financiële en operationele situatie van de vestiging aan de hand van de maandelijkse rapportage en resultaten
 • Bewaken van de hoogst haalbare productiviteit met een optimale bezetting en capaciteitsplanning
 • Lokaal ondernemerschap en commercieel inzicht aanjagen en optimaliseren bij de collega’s
 • De locatiemanager houdt de markt (regio) in de gaten, zodat hij in kan springen op eventuele veranderingen/kansen
 • Optimaliseren contacten met stakeholders en verwijzers, en het organiseren van activiteiten die hieraan bijdragen
 • Bewaken, uitbreiden en onderhouden van regionaal netwerk
 • Toezichthouden op de ontwikkeling en implementatie van de gemaakte afspraken en opgestelde richtlijnen en protocollen op de vestiging
 • Naar redelijkheid altijd goed bereikbaar zijn voor interne communicatie en communicatie met samenwerkingspartners

Functie-eisen

 • Minimaal afgeronde Hbo-opleiding
 • Werkervaring als Psycholoog of fysiotherapeut is een pré
 • Aanvullende cursus op het gebied van management is een pré
 • Een netwerk in de zorg in de omgeving Amsterdam
 • Woonachtig in Amsterdam of directe omgeving

Vaardigheden en competenties

 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
 • In staat om samenwerkingsrelaties op te bouwen en te onderhouden met uiteenlopende personen en relaties
 • Hanteren van een aanspreek- en feedbackcultuur, draagt dit zelf uit, biedt veiligheid en stimuleert medewerkers deze ruimte te nemen.
 • Hanteert situationeel leiderschap en kan ook delegeren
 • Is een teamplayer
 • Klantgericht en servicegericht
 • Resultaatgerichtheid, besluitvaardig en analytisch vermogen
 • Commerciële instelling met ooghouden voor de inhoud
 • Proactief, ambitieus en energiek

Wat bieden wij?

Bij CIR revalidatie werken wij met salarisschalen. Deze functie valt in functiegroep 60 welke loopt van  € 3.594 tot € 5.226 op fulltime basis (40 uur). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden en wil je meteen solliciteren, stuur dan jouw cv met motivatie naar: HR@cir.nl, ter attentie van Danielle Doeven. Meer informatie over CIR revalidatie en een beeld van de vestigingen en sfeer vind je op ww.cir.nl

(Basis) psycholoog CIR revalidatie – Eindhoven

Ben je op zoek naar een veelzijdige en dynamische werkplek? Werk je graag intensief samen in een multidisciplinair team met leuke collega’s? En beschik je over zowel persoonlijke als professionele relevante ervaring en vaardigheden? Dan ben jij de psycholoog die onze organisatie kan komen versterken!

Over CIR revalidatie

CIR revalidatie levert al sinds 1988 programma’s voor mensen met chronische pijnklachten. CIR revalidatie is een innovatieve en dynamische organisatie voor poliklinische revalidatie met 5 vestigingen: Zwolle, Arnhem, Amsterdam, Alkmaar en Eindhoven. Bij CIR revalidatie werken de meest vooraanstaande revalidatieartsen op chronisch pijn gebied en wordt veel aan onderzoek gedaan.

Met een multidisciplinaire aanpak worden cliënten met complexe chronische pijnklachten behandeld vanuit het uitgangspunt dat de cliënt weer regie kan krijgen over zijn eigen leven. Hoofddoelstelling van onze revalidatie trajecten is opbouw van participatie en autonomie. Om deze doelstellingen te ondersteunen werken de interdisciplinaire teams van CIR revalidatie vanuit het bio-psychosociale model. Het team van fysiotherapeuten, psychologen en coördinatoren wordt medisch inhoudelijk, aangestuurd door een revalidatiearts.

Wat is de rol van de psycholoog

Als psycholoog ben je onderdeel van een multidisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, fysiotherapeuten en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van de behandeltrajecten van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten en verricht onderzoeken vanuit het bio-psychosociaal model. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen.

In het contact met de cliënt staat zingeving centraal. Hiermee wordt de focus van ziekte en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy, cognitieve gedragstherapie, persoonlijkheidsstructuren, Voice Dialogue en eventueel EMDR.

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten waarvan je in het behandelteam zit, dit kunnen zowel individuele als groepssessies zijn. De afspraken worden door Centrale Planning ingepland waardoor jij volledige focus kan hebben op de inhoud van de sessies. Je bent onderdeel van het screeningsteam en voert psychologische screenings uit waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een multidisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken. Hieruit volgen concrete acties die een vervolg krijgen met de cliënt.

Wie zoeken wij?

CIR revalidatie is aan het groeien en daarom zoeken wij ter uitbreiding van ons team psychologen. Wij zijn op zoek naar psychologen met affiniteit en enthousiasme voor deze doelgroep en eventueel intern een opleiding willen volgen. Belangrijk is dat iemand een teamplayer is en het een uitdaging vindt om samen met het team cliënten weer de controle over hun leven terug te geven.

Voor de vestiging Eindhoven zoeken we op korte termijn collega’s, maar ook bij de andere vestigingen willen we uitbreiden. Het aantal uren is 32 uur per week.

De psycholoog die wij zoeken is van nature in staat om verbinding te maken met collega’s en cliënten. Je zet écht luisteren en oprechte aandacht in om in contact te komen met de ander. Je interesse ligt in de samenwerking met andere professies en je hebt affiniteit met het fysieke aspect van chronische pijn. In je coaching van cliënten maak je gebruik van je psychologische kennis evenals ervaringsgericht oefenen. Je staat er voor open om deze vaardigheden binnen het team verder te ontwikkelen. Je durft je kwetsbaar op te stellen door feedback te geven en te ontvangen en levert daarmee een actieve bijdrage aan een open en veilige sfeer. Naar cliënten toe neem je de verantwoordelijkheid om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.

Functie-eisen

 • Diploma universitaire opleiding psychologie; waar Gezondheidszorg psychologie of Klinische psychologie een onderdeel waren
 • NIP-registratie
 • Voorkeur van ervaring in poliklinische pijnrevalidatie
 • Affiniteit met de doelgroep
 • Ervaring met EMDR, Voice Dialoque en ACT
 • Inzichten van de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen in het vakgebied
 • Tot staat werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het multidisciplinaire team
 • Een positief kritische, innovatieve, proactieve en flexibele houding
 • Goede communicatieve vaardigheden

 Wat bieden wij?

CIR revalidatie biedt een warme en prettige werkomgeving binnen een enthousiast en toonaangevende organisatie. Wij bieden een marktconform salaris en een goede pensioenregeling. Daarnaast besteden we veel aandacht aan scholing en ontwikkeling van medewerkers.

Reactie

Ben je enthousiast geworden? We nodigen je graag uit om te solliciteren door je CV en motivatie te mailen naar hr@cir.nl, ter attentie van Kirsten Ros.

Meer informatie over CIR revalidatie, een beeld bij de vestigingen en sfeer vind je op www.cir.nl.

Vacature Gastheer  / Gastvrouw (vrijwilliger)

Ben jij òf ken jij iemand die enthousiast wordt van het idee om als vrijwilliger bij CIR revalidatie aan de slag te gaan op één van onze vestigingen?
Neem dan snel contact met ons op; mail naar
info@cir.nl  of bel 088-9900200

Een gastheer of gastvrouw is bij CIR revalidatie degene die (nieuwe) cliënten ontvangt en ervoor zorgt dat zij zich welkom voelen en geholpen worden waar nodig.
Je begeleidt de cliënten vanaf het moment dat ze binnenkomen tot het moment dat ze weer weggaan. Dit geldt vooral voor de cliënten die de eerste keer bij CIR revalidatie komen voor een screening of de eerste keer voor de start van de groepen.

Gastvrouwen/gastheren zijn hét visitekaartje van de CIR revalidatie vestiging.

Wat zijn de kerntaken van de CIR revalidatie  gastvrouw/gastheer?

 • Verwelkomen en wegwijs maken van cliënten
 • Kopje koffie aanbieden
 • Cliënten naar hun plek begeleiden
 • Informeren van cliënten en vragen beantwoorden
 • Beantwoorden en doorverbinden van binnenkomend telefoonverkeer
 • Verwerken en verdelen van binnenkomende en uitgaande post
 • Eventueel bieden van ondersteuning op het gebied van administratieve handelingen (bijvoorbeeld kopiëren en printen)
 • Netjes en schoon houden van de keuken en wachtruimten

Dus, ben jij goed in het scheppen van orde en het houden van overzicht en structuur? Houd jij er van om mensen te helpen en ben je sociaal vaardig en vriendelijk?
Ben je niet vies van een beetje drukte om je heen én heb jij een servicegerichte instelling + een vrolijke glimlach? En wil je voor minimaal 1 dagdeel tot maximaal 3 dagdelen onderdeel uitmaken van een van onze leuke teams? Neem dan gauw contact op!

Voor vragen of het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek vraag naar een van onze locatiemanagers:

Alkmaar:Bouke Schuurmans:Bouke.Schuurmans@cir.nl
Amsterdam:Nicolas Broos:Nicolas.Broos@cir.nl
Arnhem:David Beenen:David.Beenen.@cir.nl
Eindhoven:Kirsten Ros:Kirsten.Ros@cir.nl
Zwolle:Bianca Kosters:Bianca.Kosters@cir.nl