Werken bij CIR

CIR revalidatie bestaat 30 jaar en verzorgt medisch specialistische (pijn)revalidatie en heeft op dit moment 6 vestigingen in Zwolle, Arnhem, Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven en Utrecht. Het aantal vestigingen zal de komende jaren toenemen.

Zie je geen geschikte vacature vermeld staan tussen de onderstaande functies maar voel je je wel verbonden met onze visie, stuur dan een open sollicitatie naar hr@cir.nl

Revalidatiearts bij CIR revalidatie

Over CIR revalidatie
CIR revalidatie is een zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer kunnen oppakken. We doen dit vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. In Zwolle is het servicekantoor gevestigd van waaruit de ondersteunende afdelingen werken. Bij CIR revalidatie werken op dit moment 5 revalidatieartsen die allen gespecialiseerd zijn op chronisch pijngebied.  

Bij CIR revalidatie staan kwaliteit, wetenschappelijk onderzoek en innovatie hoog op de agenda. We werken in vaste teams en geloven in de kracht van verbondenheid met de organisatie en ons wetenschappelijk onderbouwd behandelprogramma. Er lopen verschillende onderzoekslijnen.

De pijnrevalidatie is nu en de komende jaren volop in ontwikkeling. CIR revalidatie heeft, mede door goede contacten en contracten met de verzekeraars een belangrijke rol daarin. We waren mede-initiatiefnemer van de HDCP (health deal chronische pijn) en zijn betrokken bij de ontwikkeling van de M.E.R (eerstelijns revalidatie).

Wil je ook een rol spelen in deze ontwikkelingen en jezelf verder verdiepen in de chronische pijn revalidatie?  CIR revalidatie heeft haar eigen expertisecentrum in huis, we leren van elkaar en we willen onze expertise/ behandelmethode uitdragen. We zoeken actief de samenwerking op met andere zorgaanbieders en zijn actief in de netwerkgeneeskunde.

Met een strikt interdisciplinaire aanpak worden cliënten met complexe chronische pijnklachten behandeld vanuit het uitgangspunt dat de cliënt weer regie kan krijgen over zijn eigen leven. Hoofddoelstelling van onze revalidatie trajecten is opbouw van participatie en autonomie. Zingeving is daarbij een belangrijk aandachtspunt. Om deze doelstellingen te ondersteunen werken de teams van CIR revalidatie vanuit het bio-psychosociale model. Het team van fysiotherapeuten, psychologen en coördinatoren wordt medisch inhoudelijk aangestuurd door de revalidatiearts.

Wij zoeken
Aangezien CIR revalidatie aan het groeien is, zoeken wij ter uitbreiding van het team een revalidatiearts. Een specialisatie op het gebied van chronische pijn heeft onze voorkeur, maar is niet doorslaggevend. Wij zijn op zoek naar een arts met affiniteit en enthousiasme voor deze doelgroep en bereid is om intern een opleiding te volgen. Belangrijk is dat de collega een teamplayer is en het een uitdaging vindt om samen met het behandelteam cliënten weer de controle over hun leven terug te geven.                                                                                 

Ons aanbod
De revalidatiearts is, vanuit eigen professionele verantwoordelijkheid, eindverantwoordelijk voor de revalidatiebehandeling van de individuele cliënt en voor het zorginhoudelijk niveau van het behandelteam waar de revalidatiearts deel van uit maakt. De revalidatiearts is verantwoordelijk voor kennisdeling en kennisvergaring binnen de vakgroep en multidisciplinaire team en levert een bijdrage aan de organisatiedoelstellingen. De revalidatieartsen bespreken regelmatig casuïstiek met elkaar, alsmede nieuwe mogelijkheden vanuit het vakgebied voor de organisatie. Je maakt onderdeel uit van de vakgroep revalidatieartsen en legt verantwoording af aan de medisch directeur. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden conform AMS en invulling van het aantal uren zal in overleg gebeuren.

Functie-eisen
De kandidaat die wij zoeken voldoet aan de competenties op het gebied van diagnose en behandeling zoals deze door de VRA zijn omschreven en volgt de richtlijnen van de VRA. Daarnaast is de kandidaat in staat om mee te denken over innovatie van de zorg voor cliënten met chronische pijn en een interdisciplinair team in zijn kracht te zetten. Er is sprake van registratie in het BIG-register en het MSRC-register

Reageren
Voor informatie kun je contact opnemen met de medisch directeur, René Oosterwijk, tel. 06-42489922. Sollicitatiebrief en cv kun je richten aan hr@cir.nl. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Locatiemanager bij CIR revalidatie 

 • Locatie Alkmaar (0,8 – 1 fte)


Ben je op zoek naar een veelzijdige en dynamische werkplek? Heb je ervaring in het coachen van een multidisciplinair team en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je ondernemend, motiverend en staat kwaliteit van zorgverlening bovenaan? Dan ben jíj de nieuwe locatiemanager voor onze organisatie in Alkmaar!

Wie zijn wij?
CIR revalidatie is een innovatieve zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische complexe (pijn)klachten hun leven weer op kunnen pakken. Door zingeving centraal te stellen komt de Cliënt In Regie over zijn leven. Bij CIR revalidatie werken vooraanstaande revalidatieartsen op chronisch pijngebied en wordt veel aan onderzoek gedaan. We doen ons werk vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. In Zwolle is het servicekantoor gevestigd van waaruit alle ondersteunende afdelingen werken.

Wat ga je doen?
Als locatiemanager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de locatie (ook wel resultaat verantwoordelijke eenheid genoemd), zowel ten aanzien van de bedrijfsmatige aansturing als kwaliteit van de te leveren zorg en de aansturing van het team. Je taken zijn o.a. coördinatie van werkzaamheden/planning van je team, vormgeven aan de uitvoering van de visie van CIR revalidatie, bewaken van kwaliteit en veiligheid binnen je locatie en het realiseren van concrete bedrijfsresultaten. Een onderdeel van je functie is ook goede relaties opbouwen en uitbreiden met het netwerk en potentiële samenwerkingspartijen. Jij bent het gezicht van de locatie.

Wie ben jij?

 • Hbo/wo werk- en denkniveau.
 • Je hebt brede en praktische leidinggevende ervaring binnen (niet) – commerciële zorgorganisaties.
 • Je hebt aantoonbare resultaten behaald op het gebied van omzet en resultaat, medewerker bevlogenheid en cliënttevredenheid.
 • Je zoekt naar verbinding zowel in- als extern en signaleert commerciële kansen.
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep.
 • Je werkt vanuit vertrouwen maar durft aan te spreken wanneer nodig.
 • Je bent woonachtig in de regio van Alkmaar.


Wat bieden wij?

Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en gratis sportfaciliteiten. Deze functie valt in functiesalarisgroep 60 (€ 3.594 tot € 5.226 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, telefoon- en mobiliteitsvergoeding.

Solliciteren
Heb je vragen; Sandra van der Meulen (manager RVE’s en scholing) is bereikbaar via 06-44050694 of via sandra.vandermeulen@cir.nl. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

(GZ)-Psycholoog bij CIR revalidatie 

 • Locatie Alkmaar (uren in overleg)


Ben je op zoek naar een veelzijdige en dynamische werkplek? Werk je graag intensief samen in een multidisciplinair team met 12 bevlogen en leuke collega’s? Beschik je over zowel persoonlijke als professionele ervaring en vaardigheden? Dan ben jij de nieuwe collega die ons team in Alkmaar kan komen versterken!

Wie zijn wij?
CIR revalidatie is een innovatieve zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer op kunnen pakken. Door zingeving centraal te stellen komt de Cliënt In Regie over zijn leven. Bij CIR revalidatie werken vooraanstaande revalidatieartsen op chronisch pijngebied en wordt veel aan onderzoek gedaan. We doen ons werk vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. In Zwolle is het servicekantoor gevestigd van waaruit alle ondersteunende afdelingen werken.

Wat ga je doen?
Als psycholoog ben je onderdeel van een multidisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, fysiotherapeuten en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten en verricht onderzoek vanuit het bio-psychosociaal model. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen.

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van ziekte en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy, cognitieve gedragstherapie, persoonlijkheidsstructuren, Voice Dialogue en eventueel EMDR.

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten (zowel individuele- als groepssessies). Je bent onderdeel van het screeningsteam waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een multidisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken.

Wie ben jij?

 • Geregistreerd (GZ)-psycholoog (met gezondheidszorg psychologie of klinische psychologie).
 • Ervaring met EMDR en ervaring met ACT is een pré.
 • Ervaring in poliklinische pijnrevalidatie is een pré.
 • Affiniteit met de doelgroep.
 • In staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het multidisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
 • Je bent woonachtig in de regio van Alkmaar.


Wat bieden wij?

Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe of pijnklachten. Een prettige werkomgeving met fijne collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden en gratis sportfaciliteiten. Deze functie valt in functiesalarisgroep 55 (€ 3.118 tot € 4.584 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding

Solliciteren
Heb je vragen; Erik Engelen (locatiemanager) is bereikbaar via 072 – 2020444 of via erik.engelen@cir.nl. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot (graag aangeven voor welke locatie je solliciteert). Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Ervaren Psycholoog bij CIR revalidatie

 • Locatie Arnhem (uren in overleg)


Ben je op zoek naar een veelzijdige en dynamische werkplek? Werk je graag intensief samen in een multidisciplinair team met 12 bevlogen en leuke collega’s? Beschik je over zowel persoonlijke als professionele ervaring en vaardigheden? Dan ben jij dé nieuwe collega die ons team in Arnhem kan komen versterken!

Wie zijn wij?
Als psycholoog ben je onderdeel van een multidisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, fysiotherapeuten en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten en verricht onderzoek vanuit het bio-psychosociaal model. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen.

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van ziekte en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy, cognitieve gedragstherapie, persoonlijkheidsstructuren, Voice Dialogue en eventueel EMDR.

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten (zowel individuele- als groepssessies). Je bent onderdeel van het screeningsteam waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een multidisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken.

Wie ben jij?

 • Geregistreerd psycholoog (met gezondheidszorg psychologie of klinische psychologie).
 • Ervaring met EMDR en ervaring met ACT is een pré.
 • Ervaring in poliklinische pijnrevalidatie is een pré.
 • Affiniteit met de doelgroep.
 • In staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het multidisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.

 
Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe of pijnklachten. Een prettige werkomgeving met fijne collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden en gratis sportfaciliteiten. Deze functie valt in functiesalarisgroep 55 (€ 3.118 tot € 4.584 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Solliciteren
Heb je vragen; David Beenen (locatiemanager) is bereikbaar via 026 – 7009726 en via david.beenen@cir.nl of stuur je cv met motivatie naar hr@cir.nl (graag aangeven voor welke locatie je solliciteert). Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Managementassistent bij CIR revalidatie
(24 – 28 uur verdeeld over 4 dagen)

 • Service Kantoor


Ben jij een ervaren managementassistent en sta je bekend als een uitstekende notulist? Ben je op je plek als rechterhand van de directeur en het managementteam? Ben je op zoek naar een zelfstandige rol met een breed pakket aan taken en verantwoordelijkheden? Wordt dan onze nieuwe collega bij het serviceteam van CIR revalidatie.

Wie zijn wij?
CIR revalidatie is een zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische en complexe pijnklachten hun leven weer kunnen oppakken. Door zingeving centraal te stellen komt de Cliënt In Regie over zijn leven. We doen dit vanuit meerdere locaties. In Zwolle werken de collega’s van het serviceteam die de zorgprofessionals bij allerlei processen ondersteuning bieden. Binnen het serviceteam werken 17 collega’s en het team bestaat uit de volgende afdelingen; directeur, managementteam, managementassistent, financiële administratie, marketing & communicatie, zorginhoud & -processen, HR en customer service & centrale planning. In verband met het vertrek van onze huidige managementassistent zoeken wij een nieuwe collega.

Wat ga je doen?
In de rol van management assistent ontzorg je de directeur en het managementteam zowel op inhoudelijk als organisatorisch vlak,
in geplande werkzaamheden en bij ad hoc opdrachten. In deze rol lever je een belangrijke bijdrage aan het goed laten functioneren van de organisatie.

 • Je biedt ondersteuning bij het organiseren en voorbereiden van vergaderingen en overleggen. Je draagt zorg voor de juiste vergaderstukken, bent verantwoordelijk voor het notuleren, werkt zelfstandig de notulen uit, zorgt voor de distributie en voor adequate opvolging van de actiepunten.
 • Je werkt zelfstandig aan het uitwerken van documenten en projectrapportages.
 • Je bereidt presentaties en rapporten voor en andere voorkomende zaken. Je hebt aan enkele steekwoorden genoeg om dit tot een goed resultaat te brengen.
 • Standaard secretariële zaken pak je geroutineerd snel op zoals mail, postbehandeling, complex agendabeheer en gatekeeper rol.
 • Vanzelfsprekend vind je het leuk om diverse werkzaamheden naar je toe te trekken en een rol te spelen in lopende projecten.


Kortom, een uitdagende rol voor een betrokken managementassistent op directie & managementniveau in een menselijke organisatie.

Wie ben jij?

 • Je hebt mbo+/hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt affiniteit met een zorg gerelateerde organisatie.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift en vaardig in het notuleren.
 • Je kunt goed overweg met verschillende softwaresystemen.
 • Je denkt en doet graag mee, je bent proactief en staat stevig in je schoenen.
 • Je bent flexibel en kunt snel inspelen op veranderingen, nieuwe en hectische situaties. Hierin ben je niet bang om de touwtjes in handen te nemen, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel


Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe of pijnklachten. Een prettige werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden en gratis sportfaciliteiten. Deze functie valt in functiesalarisgroep 40 (€ 2.211 tot € 3.273 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Solliciteren
Heb je vragen; Bregtje Koot (HR-adviseur) is bereikbaar via 0613004086. Ben je enthousiast geworden en wil je meteen solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie naar hr@cir.nl. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Medewerker Customer Service bij CIR revalidatie (0,8 – 1 fte)

 • Service Kantoor


Ben je op zoek naar een veelzijdige werkplek en blijf je klantvriendelijk in een dynamische omgeving? Wil jij samen met ons bouwen aan een duurzame toekomst binnen de chronische pijnrevalidatie? Ben je van nature in staat om verbinding te maken met je collega’s zodat er een prettige samenwerking ontstaat? Wordt dan onze nieuwe collega voor 32 – 40 uur per week bij het serviceteam van CIR revalidatie.

Wie zijn wij?
CIR revalidatie is een zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer kunnen oppakken. Door zingeving centraal te stellen komt de Cliënt In Regie over zijn leven. We doen dit vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. In Zwolle werkt het serviceteam die de locaties bij allerlei processen ondersteuning biedt. Er werken binnen het serviceteam 17 collega’s en het team bestaat uit de volgende afdelingen; customer service & centrale planning, zorginhoud & -processen, financiële administratie, marketing & communicatie en HR & salarisadministratie. Voor het team van customer service zoeken wij ter uitbreiding een nieuwe collega.

Wat ga je doen?
Op de afdeling Customer service (3 collega’s) ben je het eerste telefonische aanspreekpunt voor alle cliënten, verwijzers en collega’s. Je bent in deze veelzijdige functie het visitekaartje van de organisatie; je weet wat de term gastvrijheid inhoudt en je zorgt ervoor dat iedereen zich welkom en geholpen voelt. Je geeft informatie over de inhoud van onze programma’s, je maakt afspraken voor de screening en je plant in overleg met de cliënten de startdatum in van de trajecten. Daarnaast handel je binnenkomende mails af, verzorg je de in- en uitgaande post en ondersteun je de zorgprofessionals met veel voorkomende administratieve taken zoals het compleet maken van cliëntendossiers in het EPD en het archiveren van dossiers. Je draagt continu zorg voor klantgerichte oplossingen en denkt actief mee over het verbeteren van de kwaliteit. Het team customer service werkt nauw samen met de collega’s van de centrale planning en met de managers van de verschillende locaties.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde mbo – diploma.
 • Je hebt minimaal 1 jaar relevante ervaring met het werken in een zorg-gerelateerde organisatie.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
 • Je hebt basiskennis van de medische terminologie naast uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en schrift.
 • Je kunt goed overweg met verschillende softwaresystemen.
 • Je bent een teamplayer die van hectiek houdt en denkt in kansen, mogelijkheden en verbeteringen.
 • Je blijft vriendelijk en correct in het contact met cliënten maar je durft ook nee te zeggen.


Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe of pijnklachten. Een prettige werkomgeving met fijne collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden en gratis sportfaciliteiten. Deze functie valt in functiesalarisgroep 35 (€ 2.097 tot € 3.118 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden en wil je meteen solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Vacature Gastheer  / Gastvrouw (vrijwilliger)

Ben jij òf ken jij iemand die enthousiast wordt van het idee om als vrijwilliger bij CIR revalidatie aan de slag te gaan op één van onze vestigingen?
Neem dan snel contact met ons op; mail naar
HR@cir.nl  of bel 088-9900200

Een gastheer of gastvrouw is bij CIR revalidatie degene die (nieuwe) cliënten ontvangt en ervoor zorgt dat zij zich welkom voelen en geholpen worden waar nodig.
Je begeleidt de cliënten vanaf het moment dat ze binnenkomen tot het moment dat ze weer weggaan. Dit geldt vooral voor de cliënten die de eerste keer bij CIR revalidatie komen voor een screening of de eerste keer voor de start van de groepen.

Gastvrouwen/gastheren zijn hét visitekaartje van de CIR revalidatie vestiging.

Wat zijn de kerntaken van de CIR revalidatie  gastvrouw/gastheer?

 • Verwelkomen en wegwijs maken van cliënten
 • Kopje koffie aanbieden
 • Cliënten naar hun plek begeleiden
 • Informeren van cliënten en vragen beantwoorden
 • Beantwoorden en doorverbinden van binnenkomend telefoonverkeer
 • Verwerken en verdelen van binnenkomende en uitgaande post
 • Eventueel bieden van ondersteuning op het gebied van administratieve handelingen (bijvoorbeeld kopiëren en printen)
 • Netjes en schoon houden van de keuken en wachtruimten

Dus, ben jij goed in het scheppen van orde en het houden van overzicht en structuur? Houd jij er van om mensen te helpen en ben je sociaal vaardig en vriendelijk?
Ben je niet vies van een beetje drukte om je heen én heb jij een servicegerichte instelling + een vrolijke glimlach? En wil je voor minimaal 1 dagdeel tot maximaal 3 dagdelen onderdeel uitmaken van een van onze leuke teams? Neem dan gauw contact op!

Voor vragen of het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek vraag naar een van onze locatiemanagers:

Alkmaar:Bouke Schuurmans:Bouke.Schuurmans@cir.nl
Amsterdam:Erik Engelen:Erik.Engelen@cir.nl 
Arnhem:David Beenen:David.Beenen.@cir.nl
Eindhoven:Kirsten Ros:Kirsten.Ros@cir.nl
Zwolle:Bianca Kosters:Bianca.Kosters@cir.nl