Werken bij CIR

CIR revalidatie is een innovatieve zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer op kunnen pakken. Door zingeving centraal te stellen komt de Cliënt In Regie over zijn leven. Bij CIR revalidatie werken vooraanstaande revalidatieartsen op chronisch pijngebied en wordt veel aan onderzoek gedaan. We doen ons werk vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Zeist en Zwolle. In Zwolle is het servicekantoor gevestigd van waaruit alle ondersteunende afdelingen werken.

Wil je breed en flexibel inzetbaar zijn en je waardevolle bijdrage leveren op meerdere locaties? Wij zoeken naast het werken op een vaste locatie ook collega’s die onderdeel willen uitmaken van het flex-team van CIR revalidatie. Voor meer informatie kan je mailen naar hr@cir.nl.

Zie je geen geschikte vacature vermeld staan tussen de onderstaande functies maar voel je je wel verbonden met onze visie, stuur dan een open sollicitatie naar hr@cir.nl

"Vanaf het begin voelde ik mij welkom"

"Hier kan ik mijn liefde voor de mens goed gebruiken en onderdeel zijn van een dynamisch team"

"bijdragen aan het welzijn van een ander, hoe mooi is dat?"

Amsterdam

Vacature: Gastheer  / Gastvrouw (vrijwilliger)

Is gastvrijheid net zo belangrijk voor jou als dat het voor ons is? Vind je het leuk om onder de mensen te zijn? Meld je dan aan als vrijwilliger op onze CIR revalidatie locatie in Amsterdam.

Wat ga je doen?
Als gastheer of –dame ben je het visitekaartje van CIR revalidatie. Je ontvangt (nieuwe) cliënten en je zorgt ervoor dat zij zich welkom en geholpen voelen waar nodig. Je begeleidt onze cliënten vanaf het moment dat ze binnenkomen tot het moment dat ze weer weggaan. Dit geldt vooral voor de cliënten die voor de eerste keer bij CIR revalidatie binnenstappen voor een screening of voor de start van hun traject.

Kerntaken zijn:

 • Verwelkomen en wegwijs maken van onze cliënten.
 • Kopje koffie/thee aanbieden.
 • Algemene vragen beantwoorden van cliënten.
 •  Het openen van de deur als er beneden cliënten aanbellen.
 • Beantwoorden en doorverbinden van de telefoon op de locatie.
 • Verwerken en verdelen van binnengekomen post.
 • Netjes houden van de keuken en wachtruimte


Kortom een veelzijdig en afwisselend takenpakket.

Wie ben jij?

 • Vind je het fijn om mensen om je heen te hebben en te helpen
 • Ben je vriendelijk en sociaalvaardig?
 • Wil je minimaal 1 tot maximaal 3 dagdelen onderdeel uitmaken van ons team in Amsterdam?

Wie zijn wij?
CIR revalidatie is een innovatieve zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer op kunnen pakken. Door zingeving centraal te stellen komt de Cliënt In Regie over zijn of haar leven. Bij CIR revalidatie werken vooraanstaande revalidatieartsen op chronisch pijngebied. Naast het primaire proces zijn innovatie en onderzoek belangrijke speerpunten. Wij doen ons werk vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, Zeist en Zwolle. In Zwolle is het servicekantoor gevestigd waar alle ondersteunende afdelingen werken. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Solliciteren
Voor vragen of het maken van een kennismakingsgesprek kun je Maryam Sharif Moghaddam, locatie coördinator, bellen via 088-9900200 of mailen via maryam.sharifmoghaddam@cir.nl.

Den Bosch

Vacature: Regiomanager locatie Den Bosch / Eindhoven
Uren: 40 uur per week
Locatie: Den Bosch en Eindhoven

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Ben je ondernemend van karakter, heb je coachende vaardigheden en vind je kwaliteit van zorgverlening belangrijk? Bouw dan samen met de (zorg)professionals van CIR revalidatie aan een duurzame toekomst binnen de chronische pijnrevalidatie.

Wat ga je doen?
Als regiomanager ben je, met ondersteuning van de locatiecoördinator, integraal verantwoordelijk voor de locaties binnen je regio op het gebied van bedrijfsvoering, leidinggeven, kwaliteit, ontwikkeling en innovatie.

Je taken hierbij zijn o.a. het op regioniveau vormgeven aan de uitvoering van visie en doelstellingen van CIR revalidatie, het bewaken van kwaliteit, veiligheid en formatieplan binnen de locaties, het realiseren van concrete bedrijfsresultaten en het initiëren/begeleiden van veranderingsprocessen. Je zorgt voor een optimale team-samenstelling met een hoge cliënt- en teamtevredenheid. Ook is het opbouwen van langdurige relaties en het uitbreiden van het netwerk en potentiële samenwerkingspartijen onderdeel van je functie. Kortom, jij bent dus echt het gezicht van CIR revalidatie voor de regio.

Wie ben jij?

 • Je hebt leidinggevende ervaring bij voorkeur binnen een ZBC waar commerciële vaardigheden ook belangrijk zijn.
 • Je beschikt over bedrijfskundige kennis en vaardigheden.
 • Als verbinder ben je in staat om organisatiebeleid te vertalen in concrete locatiedoelstellingen en stimuleer je de zorgprofessionals om de doelstellingen (met elkaar) te behalen.
 • Je bent analytisch, in staat om zelf afwegingen te maken en nieuwsgierig
 • Je bent woonachtig in de regio Eindhoven/ Den Bosch.
 

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, een prettige en informele werksfeer en ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waarbij je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Deze functie valt in functiesalarisgroep 60 (€ 3.666 tot € 5.708 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, pensioenregeling, telefoon- en mobiliteitsvergoeding, een zakelijke laptop, gratis sportfaciliteiten en scholingsactiviteiten via de CIR-academie.

Solliciteren
Heb je vragen; neem dan contact op met Bregtje Koot, adviseur HRM via telefoonnummer 088-9900200 of via HR@cir.nl

Ben je geïnteresseerd? Klik dan hieronder op de knop solliciteren!

Vacature: Psycholoog Den Bosch 
Uren: 16 uur per week
Locatie: Den Bosch

Wil jij samen met bevlogen collega’s bouwen aan een duurzame toekomst binnen de chronische pijnrevalidatie? Wil jij je expertise inzetten bij ons interdisciplinaire team in Den Bosch? In verband met groei van onze locatie is CIR revalidatie op zoek naar een nieuwe collega.

Wat ga je doen?
Als psycholoog ben je onderdeel van een interdisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, (fysio)therapeuten, bewegingsagogen en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten, begeleidt cliënten op mentaal vlak vanuit het bio-psychosociaal model en je signaleert rode vlaggen, relatieve en absolute contra-indicaties tijdens de screening. Je geeft groepspresentaties over mentale belastbaarheid, pijneducatie, het lenige brein & coping, zingeving & gezondheid. De 1-op-1 gesprekken zijn gericht op mentale coaching maar ook persoonlijkheidsvraagstukken, aandachttraining en zingeving. 

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van pijn en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn of haar leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy (ACT), cognitieve gedragstherapie, psychotherapeutische technieken, MBTI, Voice Dialogue en eventueel EMDR voor enkelvoudig trauma. 

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten. Je bent onderdeel van het behandelteam waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een interdisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken.

Wie ben jij?

 • Basis psycholoog
 • Gezondheidszorg psychologie of klinische psychologie is een pré.
 • Je hebt ervaring met het werken vanuit het bio-psychosociaal model en EMDR. 
 • Je bent in staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het interdisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep. 
 • Je bent beschikbaar op de woensdag en vrijdag. 
 

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De functie van psycholoog valt in functiesalarisgroep 55 (€ 3.180 tot € 5.057 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding. We vinden het ook belangrijk dat je je kunt ontwikkelen, daarom bieden wij scholingsactiviteiten aan via de CIR academie. 

Solliciteren
Heb je vragen: Claartje Aghina, regiomanager, vertelt je er graag meer over. Zij is bereikbaar via 088-9900200 of via claartje.aghina@cir.nl.

Ben je geïnteresseerd? Klik dan hieronder op de knop solliciteren!

Eindhoven

Vacature: Coördinator Revalidatie Trajecten / Fysiotherapeut
Uren: 32 uur per week
Locatie: Eindhoven

Wil jij samen met bevlogen collega’s bouwen aan een duurzame toekomst binnen de chronische pijnrevalidatie? Wil jij je expertise inzetten bij ons interdisciplinaire team in Eindhoven? Word dan onze nieuwe collega bij CIR Revalidatie!

Wat ga je doen?
Als coördinator ben je onderdeel van een interdisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, fysiotherapeuten, bewegingsagogen en een revalidatiearts. Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van ziekte en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn of haar leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je vanuit het bio-psychosociaal model met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy.

Iedere dag is weer anders; je coördinerende rol is hierin de rode draad.

Als Coördinator sta je aan de basis van het achterhalen van het kernthema bij de cliënt en coördineer je het opstellen van de hoofd- en subdoelen van de cliënt bij de start van het revalidatietraject.

De voortgangsgesprekken met de cliënten gebruik je om het beloop van het traject te bepalen en je bespreekt met de cliënt themasessies die gericht zijn op participatie in de maatschappij. Voor de cliënt ben je het eerste aanspreekpunt in de vormgeving van het behandeltraject. De sessies gebruik je om je inhoudelijke kennis, kunde en coachingsvaardigheden direct op de cliënt over te dragen. Tijdens overlegmomenten met je collega’s draag je deze aan hen over. Je start het traject en rondt het af met het eindgesprek.

Gedurende het behandeltraject bewaak je de voortgang in het behalen van de gestelde behandeldoelen gericht op duurzame gedragsverandering. Je neemt een leidende rol in het interdisciplinaire overleg, waar je het plan van aanpak bepaalt, de voortgang van de cliënten bespreekt en het behandelteam inhoudelijk stuurt in samenwerking met de revalidatiearts.

Je bent de gespreks- en sparringpartner voor de revalidatiearts, je onderhoudt proactief contact met verwijzers (huisarts, bedrijfsarts, medisch specialist) en je hebt periodiek overleg met de regiomanager over de lopende trajecten.

Kortom, een veelzijdige en afwisselende functie met veel ruimte voor eigen inbreng.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde studie fysiotherapie of psychologie.
 • Je bent goed in staat om overzicht te behouden en een voortrekkersrol aan te nemen.
 • Je zoekt makkelijk de samenwerking op om met het team richting te geven aan het plan van aanpak.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een veelzijdigheid in benadering zodat je goed kunt verbinden binnen een brede cliëntpopulatie.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep van CIR revalidatie.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
 • Je bent beschikbaar op de dinsdag en donderdag (ivm MDO). De overige dagen zijn in overleg.
 

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe (pijn)klachten. Een prettige en ambitieuze werkomgeving met enthousiaste collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Deze functie valt in functiesalarisgroep 55 (vanaf 2023 Cao ZKN: € 3.358 tot € 4.937 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, gratis sportfaciliteiten. We vinden het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen daarom bieden wij scholingsactiviteiten aan via de CIR academie.

Solliciteren
Heb je vragen; Bianca Huis in ’t Veld, regiomanager, vertelt je er graag meer over. Zij is bereikbaar via 088-9900200 of via bianca.kosters@cir.nl

Ben je geïnteresseerd? Klik dan hieronder op de knop solliciteren!

Vacature: Regiomanager locatie Den Bosch / Eindhoven
Uren: 40 uur per week
Locatie: Den Bosch en Eindhoven

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Ben je ondernemend van karakter, heb je coachende vaardigheden en vind je kwaliteit van zorgverlening belangrijk? Bouw dan samen met de (zorg)professionals van CIR revalidatie aan een duurzame toekomst binnen de chronische pijnrevalidatie.

Wat ga je doen?
Als regiomanager ben je, met ondersteuning van de locatiecoördinator, integraal verantwoordelijk voor de locaties binnen je regio op het gebied van bedrijfsvoering, leidinggeven, kwaliteit, ontwikkeling en innovatie.

Je taken hierbij zijn o.a. het op regioniveau vormgeven aan de uitvoering van visie en doelstellingen van CIR revalidatie, het bewaken van kwaliteit, veiligheid en formatieplan binnen de locaties, het realiseren van concrete bedrijfsresultaten en het initiëren/begeleiden van veranderingsprocessen. Je zorgt voor een optimale team-samenstelling met een hoge cliënt- en teamtevredenheid. Ook is het opbouwen van langdurige relaties en het uitbreiden van het netwerk en potentiële samenwerkingspartijen onderdeel van je functie. Kortom, jij bent dus echt het gezicht van CIR revalidatie voor de regio.

Wie ben jij?

 • Je hebt leidinggevende ervaring bij voorkeur binnen een ZBC waar commerciële vaardigheden ook belangrijk zijn.
 • Je beschikt over bedrijfskundige kennis en vaardigheden.
 • Als verbinder ben je in staat om organisatiebeleid te vertalen in concrete locatiedoelstellingen en stimuleer je de zorgprofessionals om de doelstellingen (met elkaar) te behalen.
 • Je bent analytisch, in staat om zelf afwegingen te maken en nieuwsgierig
 • Je bent woonachtig in de regio Eindhoven/ Den Bosch.
 

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, een prettige en informele werksfeer en ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waarbij je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Deze functie valt in functiesalarisgroep 60 (€ 3.666 tot € 5.708 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, pensioenregeling, telefoon- en mobiliteitsvergoeding, een zakelijke laptop, gratis sportfaciliteiten en scholingsactiviteiten via de CIR-academie.

Solliciteren
Heb je vragen; neem dan contact op met Bregtje Koot, adviseur HRM via telefoonnummer 088-9900200 of via HR@cir.nl

Ben je geïnteresseerd? Klik dan hieronder op de knop solliciteren!

Zeist

Vacature: Coördinator Revalidatie Trajecten
Uren: 32 uur
Locatie: Zeist

Wil jij samen met bevlogen collega’s bouwen aan een duurzame toekomst binnen de chronische pijnrevalidatie? Wil jij je expertise inzetten bij ons interdisciplinaire team in Zeist? Word dan onze nieuwe collega bij CIR Revalidatie!

Wat ga je doen?
Als Coördinator ben je onderdeel van een interdisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, fysiotherapeuten, bewegingsagogen en een revalidatiearts. Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van ziekte en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn of haar leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je vanuit het bio-psychsociaal model met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy.

Iedere dag is weer anders; je coördinerende rol is hierin de rode draad.

Als Coördinator sta je aan de basis van het achterhalen van het kernthema bij de cliënt en coördineer je het opstellen van de hoofd- en subdoelen van de cliënt bij de start van het revalidatietraject.

De voortgangsgesprekken met de cliënten gebruik je om het beloop van het traject te bepalen en je bespreekt met de cliënt themasessies die gericht zijn op participatie in de maatschappij. Voor de cliënt ben je het eerste aanspreekpunt in de vormgeving van het behandeltraject. De sessie gebruik je om je inhoudelijke kennis, kunde en coachingsvaardigheden direct op de cliënt over te dragen. Tijdens overlegmomenten met je collega’s draag je deze aan hen over. Je start het traject en rondt het af met het eindgesprek.

Gedurende het behandeltraject bewaak je de voortgang in het behalen van de gestelde behandeldoelen gericht op duurzame gedragsverandering. Je neemt een leidende rol in het interdisciplinaire overleg, waar je het plan van aanpak bepaalt, de voortang van de cliënten bespreekt en het behandelteam inhoudelijk stuurt in samenwerking met de revalidatiearts.

Je bent de gespreks- en sparringpartner voor de revalidatiearts, je onderhoudt proactief contact met verwijzers (huisarts, bedrijfsarts, medisch specialist) en je hebt periodiek overleg met de regiomanager over de lopende trajecten.

Kortom een veelzijdige en afwisselende functie met veel ruimte voor eigen inbreng.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde studie oefentherapie of fysiotherapie of psychologie. 
 • Je bent goed in staat om het overzicht te behouden en een voortrekkersrol aan te nemen.
 • Je zoekt makkelijk de samenwerking op om met het team richting te geven aan het plan van aanpak.
 • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een veelzijdigheid in benadering zodat je goed kunt verbinden binnen een brede cliëntpopulatie.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
 

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De functie van Coördinator valt in functiesalarisgroep 55 (€ 3.180 tot € 4.676 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling, 13e maand, reiskostenvergoeding en gratis sportfaciliteiten. We vinden het ook belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen, daarom bieden wij scholingsactiviteiten aan via de CIR academie.

Solliciteren
Heb je vragen: Claartje Aghina, regiomanager, vertelt je er graag meer over. Zij is bereikbaar via 088-9900200 of via claartje.aghina@cir.nl. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op https://cir.nl.

Ben je geïnteresseerd? Klik dan hieronder op de knop solliciteren!

Zwolle

Vacature: Psycholoog
Uren: 24 uur
Locatie: Zwolle

Wat ga je doen?
Als psycholoog ben je onderdeel van een interdisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, (fysio)therapeuten, bewegingsagogen en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten, begeleidt cliënten op mentaal vlak vanuit het bio-psychosociaal model en je signaleert rode vlaggen, relatieve en absolute contra-indicaties tijdens de screening. Je geeft groepspresentaties over mentale belastbaarheid, pijneducatie, het lenige brein & coping, zingeving & gezondheid. De 1-op-1 gesprekken zijn gericht op mentale coaching maar ook persoonlijkheidsvraagstukken, aandachttraining en zingeving. 

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van pijn en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn of haar leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy (ACT), cognitieve gedragstherapie, psychotherapeutische technieken, MBTI, Voice Dialogue en eventueel EMDR voor enkelvoudig trauma. 

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten. Je bent onderdeel van het behandelteam waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een interdisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken.

Wie ben jij?

 • Basis psycholoog
 • Gezondheidszorg psychologie of klinische psychologie is een pré.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring en met het werken vanuit het bio-psychosociaal model. 
 • Je bent in staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het interdisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep. 
 • Je bent beschikbaar op de maandag en dinsdag. De 3e dag is in overleg.

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De functie van psycholoog valt in functiesalarisgroep 55 (€ 3.180 tot € 5.057 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en gratis sportfaciliteiten. We vinden het ook belangrijk dat je je kunt ontwikkelen, daarom bieden wij scholingsactiviteiten aan via de CIR academie. 

Solliciteren
Heb je vragen; Bianca Kosters, regiomanager, is bereikbaar via 088-9900200 of via bianca.kosters@cir.nlMeer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op https://cir.nl

Ben je geinteresseerd? Klik dan hieronder op de knop solliciteren!

Vacature: Fysiotherapeut
Uren: 24 uur
Locatie: Zwolle

Wat ga je doen?
Als fysiotherapeut ben je onderdeel van een interdisciplinair behandelteam van coördinatoren,  psychologen, (fysio)therapeuten, bewegingsagogen en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten, begeleidt cliënten op fysiek vlak vanuit het bio-psychosociaal model en je signaleert rode vlaggen, relatieve en absolute contra-indicaties tijdens de screening. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen.

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van pijn en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn of haar leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy, graded exposure en graded activity.

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten (zowel individuele- als groepssessies). Je bent onderdeel van het team waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een interdisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma fysiotherapie met Big registratie.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
 • Je bent in staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het interdisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
 • Je bent in ieder geval beschikbaar op de maandag en donderdag. De andere dag (en eventueel 32 uur per week) is in overleg.

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De functie valt in functiesalarisgroep 50 (dd. januari 2023: € 2.944 tot € 4.397 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, een pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en gratis sportfaciliteiten. We vinden het ook belangrijk dat je je kunt ontwikkelen, daarom bieden wij scholingsactiviteiten aan via de CIR academie. 

Solliciteren
Heb je vragen; Bianca Kosters, regiomanager, is bereikbaar via 088-9900200 of via bianca.kosters@cir.nl.

Ben je geïnteresseerd? Klik dan hieronder op de knop solliciteren!

Servicekantoor Zwolle

Vacature: Assistent Controller
Uren: 32-40 uur per week
Locatie: Zwolle

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging waar je volop je expertise kunt inzetten? Wil je een cruciale rol spelen in het verder professionaliseren van de financiële & business control afdeling bij CIR revalidatie? Word dan onze nieuwe collega voor 32 – 40 uur per week.

Wat ga je doen?
Als assistent controller zorg je er mede voor dat de afdeling financiën in control is met goede financiële stuurinformatie. Vanuit verschillende rollen ondersteun je de manager Bedrijfsvoering en Business Control bij de uitvoering van de Planning & Control cyclus. Daarnaast maak je een koppeling tussen financiën en de bedrijfsvoering, welke is gericht op het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Met een kritisch oog signaleer je knel- en verbeterpunten en adviseer je hierover binnen en buiten de afdeling. Tevens zorg je voor tijdige en correcte verwerking van de salarissen. 

De functie wordt uitgevoerd vanuit het servicekantoor in Zwolle en onze locatie in Zeist.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je draagt zorg voor het financieel beheer en de zorgadministratie;
 • Je analyseert boekingen en voert controle uit op de financiële administraties;
 • Je levert en draagt bij aan het opstellen van de begroting en jaarrekening;
 • Je initieert verbetervoorstellen voor een efficiënt en effectief bedrijfseconomisch proces en sturingsinformatie;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de inrichting van de administraties, zodat wordt voldaan aan de geldende wet- en regelgeving en eisen van de zorgverzekeraars;
 • Je hebt contact met de zorgverzekeraars op het gebied van declaraties, complexe cases en contractbeheer;
 • Je verzamelt, verwerkt, controleert gegevens voor het uitbetalen van de salarissen. Je wijzigt relevante informatie in een geautomatiseerd salarissysteem en je zorgt ervoor dat de lonen, belastingen en afdrachten correct en op tijd overgemaakt worden;
 • Je draagt bij aan het opzetten van diverse procesverbeteringen en implementeert deze samen met de manager bedrijfsvoering en business control in de stuurinformatie;
 • Je verstrekt en neemt eigenaarschap  voor het opstellen van volledige (juist, tijdig, transparant) en uniforme operationele en financiële periodieke rapportages;
 • Je voert overige financieel-administratieve werkzaamheden uit, waarbij je zelfstandig interne controles uitvoert en daarover rapporteert en betrokkenen adviseert en informeert;
 • Je vertegenwoordigt de afdeling financiën en control in het Operationeel Management Team, waarin je een vertaling kan geven van de financiële cijfers.
 • Je bent de adviseur en inhoudelijke vraagbaak voor collega’s voor jouw vakgebied;
 • Je vindt het uitdagend om breed inzetbaar te zijn op de financiële afdeling en ziet pro-actief welke taken prioriteiten hebben;
 • Je functioneert als de rechterhand van de Manager Bedrijfsvoering en Business Control. 


Wie ben jij?

 • MBO+ of HBO afgeronde opleiding op het gebied van Finance en/of Control.
 • Minimaal 4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 •  Affiniteit met een zorg-gerelateerde organisatie.
 • Bij voorkeur kennis van Vecozo, PowerBI en andere softwarepakketten.
 • Secuur, analytisch, proactief, denken in mogelijkheden en een groot gevoel voor eigenaarschap zijn eigenschappen die je bij jezelf herkent.


Wat bieden wij?

Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De functie van assistent controller valt in functiesalarisgroep 45 (€ 3.180 tot € 3.666 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling, 13e maand, reiskostenvergoeding en gratis sportfaciliteiten. We vinden het ook belangrijk dat je je kunt ontwikkelen, daarom bieden wij scholingsactiviteiten aan via de CIR academie.

Solliciteren
Heb je vragen; Bregtje Koot, HR adviseur wil deze graag beantwoorden en is bereikbaar via 088-9900200 of via hr@cir.nl. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op https://cir.nl

Ben je geïnteresseerd? Klik dan hieronder op de knop solliciteren!

Vacature: Manager Bedrijfsvoering en Allianties
Uren: 36 uur
Locatie: Servicekantoor Zeist/Zwolle

Wat ga je doen?
In deze leidinggevende en commerciële rol coach, ondersteun en stimuleer je de regiomanagers en de adviseur kwaliteit en veiligheid. Je creëert een positieve werksfeer waardoor alle teamleden worden aangemoedigd het beste uit zichzelf te halen. Je bewaakt het budget en bent eindverantwoordelijke voor de resultaten van jouw team. Je hebt een kartrekkerstrol ten aanzien van acquisitie en brengt proactief de dienstverlening van CIR revalidatie bij huisartsen, specialisten en werkgevers onder de aandacht. Je volgt leads op en creëert nieuwe samenwerkingsverbanden. Je bent lid van het MT en werkt met je mede MT leden aan gezamenlijke projecten.

Is dit jouw baan? Dan heten wij jou graag welkom bij CIR revalidatie!

Wie ben jij?
Je hebt brede ervaring in het coachen en aansturen van een operationeel team. Je beschikt over een goede helikopterview waardoor je snel kunt inschatten welke zaken op de gehele organisatie impact hebben. Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van zorg -en/of organisatiemanagement. Je hebt commerciële werkervaring en een netwerk binnen de zorg.

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil maakt voor cliënten met chronische, complexe of pijnklachten. Een prettige en ambitieuze werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, met ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden. Deze functie valt in functiesalarisgroep 70 (€ 5.020 – € 7.572 bruto per maand op basis van 40 uur per week). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, een pensioenregeling, een leaseauto en scholingsactiviteiten via de CIR-academie.

Solliciteren
Neem dan gerust telefonisch contact op met Yvonne Steenbergen, bereikbaar via 088-9900200, zij vertelt je graag meer over deze leuke functie! In verband met de vakantieperiode kun je eventuele vragen in de periode van 21 juli tot en met 1 augustus sturen naar: Marije.VanAsdonk@cir.nl. Deze vragen worden na 1 augustus beantwoord.

Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Algemeen

Vacature: Revalidatiearts

Over CIR revalidatie
CIR revalidatie is een zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer kunnen oppakken. We doen dit vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. In Zwolle is het servicekantoor gevestigd van waaruit de ondersteunende afdelingen werken. Bij CIR revalidatie werken op dit moment 5 revalidatieartsen die allen gespecialiseerd zijn op chronisch pijngebied.  

Bij CIR revalidatie staan kwaliteit, wetenschappelijk onderzoek en innovatie hoog op de agenda. We werken in vaste teams en geloven in de kracht van verbondenheid met de organisatie en ons wetenschappelijk onderbouwd behandelprogramma. Er lopen verschillende onderzoekslijnen.

De pijnrevalidatie is nu en de komende jaren volop in ontwikkeling. CIR revalidatie heeft, mede door goede contacten en contracten met de verzekeraars een belangrijke rol daarin. Zij was mede-initiatiefnemer van de HDCP (Health Deal Chronische Pijn) en is actief betrokken bij de ontwikkeling van de M.E.R (eerstelijns revalidatie).

Wil je ook een rol spelen in deze ontwikkelingen en jezelf verder verdiepen in de chronische pijn revalidatie?  CIR revalidatie heeft haar eigen expertisecentrum in huis, we leren van elkaar en we willen onze expertise/ behandelmethode uitdragen. We zoeken actief de samenwerking op met andere zorgaanbieders en zijn actief in de netwerkgeneeskunde.

Met een strikt interdisciplinaire aanpak worden cliënten met complexe chronische pijnklachten behandeld vanuit het uitgangspunt dat de cliënt weer regie kan krijgen over zijn eigen leven. Hoofddoelstelling van onze revalidatie trajecten is opbouw van participatie en autonomie. Zingeving is daarbij een belangrijk aandachtspunt. Om deze doelstellingen te ondersteunen werken de teams van CIR revalidatie vanuit het bio-psychosociale model. Het team van fysiotherapeuten, psychologen en coördinatoren wordt medisch inhoudelijk aangestuurd door de revalidatiearts.

Wij zoeken
Aangezien CIR revalidatie aan het groeien is, zoeken wij ter uitbreiding van het team een revalidatiearts. Een specialisatie op het gebied van chronische pijn heeft onze voorkeur, maar is niet doorslaggevend. Wij zijn op zoek naar een arts met affiniteit en enthousiasme voor deze doelgroep en bereid is om intern een opleiding te volgen. Belangrijk is dat de collega een teamplayer is en het een uitdaging vindt om samen met het behandelteam cliënten weer de controle over hun leven terug te geven.                                                                                 

Ons aanbod
De revalidatiearts is, vanuit eigen professionele verantwoordelijkheid, eindverantwoordelijk voor de revalidatiebehandeling van de individuele cliënt en voor het zorginhoudelijk niveau van het behandelteam waar de revalidatiearts deel van uit maakt. De revalidatiearts is verantwoordelijk voor kennisdeling en kennisvergaring binnen de vakgroep en multidisciplinaire team en levert een bijdrage aan de organisatiedoelstellingen. De revalidatieartsen bespreken regelmatig casuïstiek met elkaar, alsmede nieuwe mogelijkheden vanuit het vakgebied voor de organisatie. Je maakt onderdeel uit van de vakgroep revalidatieartsen en legt verantwoording af aan de medisch directeur. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden conform AMS en invulling van het aantal uren zal in overleg gebeuren.

Functie-eisen
De kandidaat die wij zoeken voldoet aan de competenties op het gebied van diagnose en behandeling zoals deze door de VRA zijn omschreven en volgt de richtlijnen van de VRA. Daarnaast is de kandidaat in staat om mee te denken over innovatie van de zorg voor cliënten met chronische pijn en een interdisciplinair team in zijn kracht te zetten. Er is sprake van registratie in het BIG-register en het MSRC-register

Reageren
Voor informatie kun je contact opnemen met de medisch directeur, René Oosterwijk, tel. 06-42489922. Sollicitatiebrief en cv kun je richten aan hr@cir.nl. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Vacature: Gastheer  / Gastvrouw (vrijwilliger)

Ben jij òf ken jij iemand die enthousiast wordt van het idee om als vrijwilliger bij CIR revalidatie aan de slag te gaan op één van onze vestigingen?
Neem dan snel contact met ons op; mail naar HR@cir.nl  of bel 088-9900200

Een gastheer of gastvrouw is bij CIR revalidatie degene die (nieuwe) cliënten ontvangt en ervoor zorgt dat zij zich welkom voelen en geholpen worden waar nodig.
Je begeleidt de cliënten vanaf het moment dat ze binnenkomen tot het moment dat ze weer weggaan. Dit geldt vooral voor de cliënten die de eerste keer bij CIR revalidatie komen voor een screening of de eerste keer voor de start van de groepen.

Gastvrouwen/gastheren zijn hét visitekaartje van de CIR revalidatie vestiging.

Wat zijn de kerntaken van de CIR revalidatie  gastvrouw/gastheer?

 • Verwelkomen en wegwijs maken van cliënten
 • Kopje koffie aanbieden
 • Cliënten naar hun plek begeleiden
 • Informeren van cliënten en vragen beantwoorden
 • Beantwoorden en doorverbinden van binnenkomend telefoonverkeer
 • Verwerken en verdelen van binnenkomende en uitgaande post
 • Eventueel bieden van ondersteuning op het gebied van administratieve handelingen (bijvoorbeeld kopiëren en printen)
 • Netjes en schoon houden van de keuken en wachtruimten

Dus, ben jij goed in het scheppen van orde en het houden van overzicht en structuur? Houd jij er van om mensen te helpen en ben je sociaal vaardig en vriendelijk?
Ben je niet vies van een beetje drukte om je heen én heb jij een servicegerichte instelling + een vrolijke glimlach? En wil je voor minimaal 1 dagdeel tot maximaal 3 dagdelen onderdeel uitmaken van een van onze leuke teams? Neem dan gauw contact op!

Voor vragen of het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek vraag naar een van onze locatiemanagers:

Alkmaar:Daniëlle Dercks – Binnendijk:Danielle.dercks@cir.nl
Amsterdam:Claartje Agina:Claartje.aghina@cir.nl
Arnhem:Bianca Kosters:Bianca.Kosters@cir.nl
Eindhoven:Claartje Aghina:Claartje.aghina@cir.nl
Zwolle:Bianca Kosters:Bianca.Kosters@cir.nl
Zeist:Erik Engelen:Erik.Engelen@cir.nl