Werken bij CIR

CIR revalidatie is een innovatieve zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer op kunnen pakken. Door zingeving centraal te stellen komt de Cliënt In Regie over zijn leven. Bij CIR revalidatie werken vooraanstaande revalidatieartsen op chronisch pijngebied en wordt veel aan onderzoek gedaan. We doen ons werk vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Zeist en Zwolle. In Zwolle is het servicekantoor gevestigd van waaruit alle ondersteunende afdelingen werken.

Wil je breed en flexibel inzetbaar zijn en je waardevolle bijdrage leveren op meerdere locaties? Wij zoeken naast het werken op een vaste locatie ook collega’s die onderdeel willen uitmaken van het flex-team van CIR revalidatie. Voor meer informatie kan je mailen naar hr@cir.nl.

Zie je geen geschikte vacature vermeld staan tussen de onderstaande functies maar voel je je wel verbonden met onze visie, stuur dan een open sollicitatie naar hr@cir.nl

"Vanaf het begin voelde ik mij welkom"

"Hier kan ik mijn liefde voor de mens goed gebruiken en onderdeel zijn van een dynamisch team"

"bijdragen aan het welzijn van een ander, hoe mooi is dat?"

Alkmaar

Vacature: Fysiotherapeut/oefentherapeut
Uren: 20-28 uur

Locatie: Alkmaar

Wil jij je expertise inzetten op een veelzijdige en dynamische werkplek? Werk je graag intensief samen in een interdisciplinair team met leuke collega’s? Ben jij de nieuwe collega die ons team in Alkmaar komt versterken?

Wat ga je doen?
Als fysio-/oefentherapeut ben je onderdeel van een interdisciplinair behandelteam van 4 coördinatoren, 5 psychologen, 6 (fysio)therapeuten, een bewegingsagoog en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten, begeleidt cliënten op fysiek vlak vanuit het bio-psychosociaal model en je signaleert rode vlaggen, relatieve en absolute contra-indicaties tijdens de screening. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen.

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van pijn en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn of haar leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy, graded exposure en graded activity.

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten (zowel individuele- als groepssessies). Je bent onderdeel van het team waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een interdisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een hbo-diploma oefentherapeut of fysiotherapie met Big registratie.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
 • Je bent in staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het interdisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
 • Je bent beschikbaar op de vrijdag (andere dagen in overleg).
 • Pré; je bent woonachtig in de regio Alkmaar.


Wat bieden wij?

Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen, een open deuren beleid en gratis sportfaciliteiten. De functie valt in functiesalarisgroep 50 (€ 2.734 tot € 4.083 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en scholingsactiviteiten via de CIR academie.

Solliciteren
Heb je vragen; Daniëlle Dercks (locatiemanager) is bereikbaar via 088-9900200 of via danielle.dercks@cir.nl. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Vacature: waarnemend (Toegepast) Psycholoog
Uren: in overleg (bij voorkeur 24 uur per week)
Locatie: Alkmaar

Wil jij je expertise inzetten op een veelzijdige en dynamische werkplek? Werk je graag intensief samen in een interdisciplinair team met leuke collega’s? Ben jij de collega die ons team i.v.m. een zwangerschapswaarneming (medio december – mei 2022) tijdelijk in Alkmaar komt versterken?

Wat ga je doen?
Als (toegepast) psycholoog ben je onderdeel van een interdisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, (fysio)therapeuten, bewegingsagoog en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten en verricht onderzoek vanuit het bio-psychosociaal model. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen.

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van ziekte en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het herontdekken van zichzelf, het (her)vinden van de regie over zijn of haar leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy (ACT), cognitieve gedragstherapie, psychotherapeutische technieken, MBTI, Voice Dialogue en eventueel EMDR voor enkelvoudig trauma.

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten (zowel individuele- als groepssessies). Je bent onderdeel van het screeningsteam waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een interdisciplinair overleg plaats met het behandelteam waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken.

Wie ben jij?

 • (toegepast) psycholoog (met gezondheidszorg psychologie of klinische psychologie).
 • Ervaring met ACT is een pré.
 • Ervaring in poliklinische pijnrevalidatie is een pré.
 • Affiniteit met de doelgroep; cliënten met chronische en langdurige pijnklachten.
 • In staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het interdisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
 • Pré; je bent woonachtig in de regio van Alkmaar.

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, goede werkplek om veel behandelervaring op te doen en gratis sportfaciliteiten. De functie van psycholoog valt in functiesalarisgroep 55 (€ 3.118 tot € 4.584 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)) voor een toegepast psycholoog geldt functiesalarisgroep 50 (€ 2.734 tot € 4.083 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en scholingsactiviteiten via de CIR academie.

Solliciteren
Heb je vragen; Daniëlle Dercks (locatiemanager Alkmaar) is bereikbaar via 088-9900200 of via danielle.dercks@cir.nl. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Vacature: Frontoffice medewerker
Uren: 40 uur of als duobaan
Locatie: Alkmaar

Is persoonlijk contact voor jou heel belangrijk? Is klantgerichtheid één van je kernkwaliteiten? Wil je werken in een dynamische omgeving en je waardevolle bijdrage leveren aan een kwalitatief goed zorgtraject? Word dan onze nieuwe collega binnen het team van CIR revalidatie in Alkmaar.

Wat ga je doen?
Je bent in deze veelzijdige functie het visitekaartje van de organisatie; je weet wat de term gastvrijheid inhoudt en je zorgt ervoor dat iedereen zich welkom en geholpen voelt. Ieder dag is weer anders en dat zorgt ervoor dat je je niet verveelt. Naast dat je de cliënt informeert, ontvangt en begeleidt (zowel telefonisch als op de locatie) zorg je ervoor dat de ontvangst- en wachtruimte er verzorgd uitzien. Verder ondersteun je de locatiemanager en de collega’s binnen het team met diverse administratieve taken. De baliemedewerker werkt nauw samen met de 19 collega’s op de locatie in Alkmaar.

Wat vragen wij?
Een enthousiaste en doortastende persoon die van aanpakken weet en initiatief neemt. Je houdt ervan om te helpen, bent goed in het organiseren en structureren van zaken. Je hebt mbo werk- en denkniveau en minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. De Nederlandse taal beheers je goed en je hebt ervaring met computers.

Wat bieden we?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe of pijnklachten. Een prettige werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s. Deze functie valt in functiesalarisgroep 20 (€ 1.956 tot € 2.665 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en scholingsactiviteiten via de CIR academie.

Solliciteren
Heb je vragen; Daniëlle Dercks (locatiemanager) is bereikbaar via 088-9900200 of via danielle.dercks@cir.nl. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Eindhoven

Vacature:GZ-Psycholoog 
Uren: 32 uur

Locatie: Eindhoven

Wil jij je expertise inzetten op een veelzijdige en dynamische werkplek? Werk je graag intensief samen in een interdisciplinair team met 11 leuke collega’s? Ben jij de nieuwe collega die ons team in Eindhoven komt versterken?

Wat ga je doen?
Als GZ psycholoog ben je onderdeel van een interdisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, (fysio)therapeuten en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten en verricht onderzoek vanuit het bio-psychosociaal model. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen.

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van ziekte en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy, cognitieve gedragstherapie, persoonlijkheidsstructuren, Voice Dialogue en eventueel EMDR. Sinds begin dit jaar bieden wij op de locatie in Eindhoven ook de behandelmethode CIR Exposure in Vivo aan.

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten (zowel individuele- als groepssessies). Je bent onderdeel van het screeningsteam waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een interdisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken. Als GZ psycholoog bied je ook opleiding, coaching en supervisie aan de psychologen.

Wie ben jij?

 • GZ psycholoog (met gezondheidszorg psychologie of klinische psychologie).
 • Ervaring met EMDR en ervaring met ACT is een pré.
 • Ervaring in poliklinische pijnrevalidatie is een pré.
 • Affiniteit met de doelgroep.
 • In staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het interdisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
 • Pre; je bent woonachtig in de regio van Eindhoven.


Wat bieden wij?

Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen, een open deuren beleid en gratis sportfaciliteiten. De functie van GZ psycholoog valt in functiesalarisgroep 60 (€ 3.594 tot € 5.226 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en scholingsactiviteiten via de CIR academie.

Solliciteren
Heb je vragen; Rudy Böckel (waarnemend locatiemanager) is bereikbaar via 088-9900200 of via Rudy.Bockel@cir.nl. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Vacature: Toegepast psycholoog of Basis psycholoog
Uren: 32 uur

Locatie: Eindhoven

Maak jij vandaag het verschil voor de cliënt voor morgen? Wil jij je expertise inzetten op een veelzijdige en dynamische werkplek? Werk je graag intensief samen in een interdisciplinair team met 9 leuke collega’s? Word jij onze nieuwe collega die ons team in Eindhoven komt versterken?

Wat ga je doen?
Als toegepast psycholoog of basis psycholoog ben je onderdeel van een interdisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, (fysio)therapeuten en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten en verricht onderzoek vanuit het bio-psychosociaal model. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen.

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van ziekte en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het herontdekken van zichzelf, het (her)vinden van de regie over zijn of haar leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy (ACT), cognitieve gedragstherapie, psychotherapeutische technieken, MBTI, Voice Dialogue en eventueel EMDR voor enkelvoudig trauma. Sinds begin dit jaar bieden wij op de locatie in Eindhoven ook de behandelmethode CIR Exposure in Vivo aan.

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten (zowel individuele- als groepssessies). Je bent onderdeel van het screeningsteam waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een interdisciplinair overleg plaats met het behandelteam waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken.

Wie ben jij?

 • Toegepast psycholoog of basis pyscholoog (met gezondheidszorg psychologie of klinische psychologie).
 • Ervaring met ACT en EMDR is een pré.
 • Ervaring in poliklinische pijnrevalidatie is een pré.
 • Affiniteit met de doelgroep; cliënten met chronische en langdurige pijnklachten.
 • In staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het interdisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
 • Pré; je bent woonachtig in de regio Eindhoven.


Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en gratis sportfaciliteiten. De functie van psycholoog valt in functiesalarisgroep 55 (€ 3.118 tot € 4.584 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)) en functiesalarisgroep 50 (€ 2.734 tot € 4.083 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)) geldt voor een toegepast psycholoog. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en scholingsactiviteiten via de CIR academie.

Solliciteren
Heb je vragen; Rudy Böckel (waarnemend locatiemanager) is bereikbaar via 088-9900200 of via Rudy.Bockel@cir.nl. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Vacature: Locatiemanager
Uren: 28 – 40 uur

Locatie: Eindhoven

Wil je je expertise inzetten op een veelzijdige en dynamische werkplek? Heb je ervaring in het coachen van een interdisciplinair team en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je ondernemend, motiverend en vind je kwaliteit van zorgverlening belangrijk? Wil je samen met ons bouwen aan een duurzame toekomst binnen de chronische pijnrevalidatie?

Wie ben jij?

 • Je hebt brede en praktische leidinggevende ervaring met voorkeur binnen een zorgorganisatie.
 • Je bent in basis een Peoplemanager maar kan ook duidelijke sturing geven wanneer het moet.
 • Je werkt vanuit vertrouwen maar durft aan te spreken wanneer nodig.
 • Je zoekt naar verbinding zowel in- als extern en signaleert kansen.
 • Je beschikt over bedrijfskundige kennis en vaardigheden.
 • Je hebt affiniteit met het werken in een ZBC waardoor commerciële vaardigheden ook belangrijk zijn.
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep; cliënten met chronische pijnklachten.
 • Je bent woonachtig en hebt een netwerk in de regio Eindhoven.


Wat bieden wij?

Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Deze functie valt in functiesalarisgroep 60 (€ 3.594 tot € 5.226 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, telefoon- en mobiliteitsvergoeding, een zakelijke laptop en scholingsactiviteiten via de CIR academie.

Solliciteren
Heb je vragen; neem dan contact op met Ruud Ruiken via telefoonnummer 088-9900200 Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Arnhem

Vacature: Locatiemanager
Uren: 32 – 40 uur

Locatie: Arnhem (Velp)

Wil je je expertise inzetten op een veelzijdige en dynamische werkplek? Heb je ervaring in het coachen van een interdisciplinair team en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je ondernemend, motiverend en vind je kwaliteit van zorgverlening belangrijk? Wil je samen met ons bouwen aan een duurzame toekomst binnen de chronische pijnrevalidatie?

Wat ga je doen?
Als locatiemanager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de locatie (ook wel resultaat verantwoordelijke eenheid genoemd), zowel ten aanzien van de bedrijfsmatige aansturing als kwaliteit van de te leveren zorg als de aansturing van het team. Je taken zijn o.a. coördinatie van werkzaamheden/planning van je team, vormgeven aan de uitvoering van de visie van CIR revalidatie, bewaken van kwaliteit en veiligheid binnen je locatie en het realiseren van concrete bedrijfsresultaten. Een onderdeel van je functie is ook goede relaties opbouwen en uitbreiden met het netwerk en potentiële samenwerkingspartijen. Jij bent het gezicht van de locatie.

Wie ben jij?

 • Hbo/wo werk- en denkniveau.
 • Je hebt brede en praktische leidinggevende ervaring binnen (niet) – commerciële zorgorganisaties.
 • Je hebt aantoonbare resultaten behaald op het gebied van omzet en resultaat, medewerker bevlogenheid en cliënttevredenheid.
 • Je zoekt naar verbinding zowel in- als extern en signaleert commerciële kansen.
 • Je beschikt over bedrijfskundige kennis en vaardigheden.
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep; cliënten met chronische en langdurige pijnklachten.
 • Je werkt vanuit vertrouwen maar durft aan te spreken wanneer nodig.
 • Pre; je bent woonachtig in de regio Midden Nederland. Je wordt op onze locatie in Arnhem of op een van onze andere (te openen) locaties ingezet.


Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en gratis sportfaciliteiten. Deze functie valt in functiesalarisgroep 60 (€ 3.594 tot € 5.226 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, telefoon- en mobiliteitsvergoeding, een zakelijke laptop en scholingsactiviteiten via de CIR academie.

Solliciteren
Heb je vragen; Sandra van der Meulen (manager RVE’s en scholing) is bereikbaar via 06-44050694 of via sandra.vandermeulen@cir.nl. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Vacature: Ervaren Psycholoog 
Uren: in overleg

Locatie: Arnhem (Velp)

Ben je op zoek naar een veelzijdige en dynamische werkplek? Werk je graag intensief samen in een interdisciplinair team met 12 bevlogen en leuke collega’s? Beschik je over zowel persoonlijke als professionele ervaring en vaardigheden? Dan ben jij dé nieuwe collega die ons team in Arnhem kan komen versterken!

Wat ga je doen?
Als psycholoog ben je onderdeel van een multidisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, fysiotherapeuten en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten en verricht onderzoek vanuit het bio-psychosociaal model. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen.

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van ziekte en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy, cognitieve gedragstherapie, persoonlijkheidsstructuren, Voice Dialogue en eventueel EMDR.

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten (zowel individuele- als groepssessies). Je bent onderdeel van het screeningsteam waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een multidisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken.

Wie ben jij?

 • Geregistreerd psycholoog (met gezondheidszorg psychologie of klinische psychologie).
 • Ervaring met EMDR en ervaring met ACT is een pré.
 • Ervaring in poliklinische pijnrevalidatie is een pré.
 • Affiniteit met de doelgroep.
 • In staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het multidisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.


Wat bieden wij?

Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe of pijnklachten. Een prettige werkomgeving met fijne collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden en gratis sportfaciliteiten. Deze functie valt in functiesalarisgroep 55 (€ 3.118 tot € 4.584 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Solliciteren
Heb je vragen; David Beenen (locatiemanager) is bereikbaar via 026 – 7009726 en via david.beenen@cir.nl of stuur je cv met motivatie naar hr@cir.nl (graag aangeven voor welke locatie je solliciteert). Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Zeist

Vacature: (GZ-) Psycholoog 
Uren: 24-32 uur
Locatie: Zeist

Wil je je expertise inzetten op een veelzijdige en dynamische werkplek? Werk je graag intensief samen in een interdisciplinair team met bevlogen en leuke collega’s? Weet je dat bij CIR revalidatie de focus ligt op behandelen en er weinig administratieve last wordt ervaren? Ben jij de nieuwe collega die ons team in Zeist komt versterken?

Wat ga je doen?
Als (GZ-) psycholoog ben je onderdeel van een interdisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, fysiotherapeuten en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten en verricht onderzoek vanuit het bio-psychosociaal model. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen.

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van ziekte en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy, cognitieve gedragstherapie, persoonlijkheidsstructuren, Voice Dialogue en eventueel EMDR.

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten (zowel individuele- als groepssessies). Je bent onderdeel van het screeningsteam waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een interdisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken.

Wie ben jij?

 • (GZ-) psycholoog (met gezondheidszorg psychologie of klinische psychologie).
 • Ervaring met EMDR en ervaring met ACT is een pré.
 • Ervaring in poliklinische pijnrevalidatie is een pré.
 • Affiniteit met de doelgroep.
 • In staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het interdisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
 • Pre; je bent woonachtig in de regio van Zeist.


Wat bieden wij?

Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe of pijnklachten. Een prettige en ambitieuze werkomgeving met enthousiaste collega’, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden en gratis sportfaciliteiten. Deze functie valt in functiesalarisgroep 55 (psycholoog: € 3.118 tot € 4.584 bruto per maand) of 60 (GZ-psycholoog: € 3.594 tot € 5.226 bruto per maand). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Solliciteren
Heb je vragen; David Beenen (locatiemanager) is bereikbaar via 088-9900200 of via david.beenen@cir.nl. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je cv met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot (graag aangeven voor welke locatie je solliciteert). Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Servicekantoor (Zwolle)

Vacature: Medewerker Customer Service
Uren: 24-32 uur
Locatie: Servicekantoor (Zwolle)

Vind je het prettig om cliëntgericht te werken en te adviseren ? Wil je werken in een dynamische omgeving en je bijdrage leveren aan een kwalitatief goed zorgtraject waarin de cliënt zich uitstekend geholpen en begrepen voelt? Ben je beschikbaar op de dinsdag, woensdag en vrijdag? Word dan onze nieuwe collega bij het serviceteam van CIR revalidatie.

Wat ga je doen?
Op de afdeling Customer Service (5 collega’s) ben je het eerste telefonische aanspreekpunt voor alle cliënten, verwijzers en collega’s. Je bent in deze veelzijdige functie het visitekaartje van de organisatie; je weet wat de term gastvrijheid inhoudt en je zorgt ervoor dat iedereen zich welkom en geholpen voelt. Daarnaast geef je informatie over de inhoud van onze programma’s en je maakt in overleg met de cliënt een afspraak voor de screening. Verder handel je binnenkomende mails af en ondersteun je de zorgprofessionals met veel voorkomende taken zoals het compleet maken van cliëntendossiers in het elektronisch patiëntendossier en het archiveren van dossiers. Je draagt continu zorg voor klantgerichte oplossingen en denkt actief mee over het verbeteren van de kwaliteit. Het team Customer Service werkt nauw samen met de collega’s van de Centrale Planning en met de managers van de verschillende locaties.

Wie zijn wij?
CIR revalidatie is een zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer kunnen oppakken. Door zingeving centraal te stellen komt de cliënt In Regie over zijn of haar leven. We doen dit vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Zeist en Zwolle. In Zwolle werkt het serviceteam die de locaties bij allerlei processen ondersteuning biedt. Er werken binnen het serviceteam 22 collega’s op verschillende ondersteunende afdelingen. De afdeling Customer Service is onderdeel van het serviceteam.

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe of pijnklachten. Een prettige en ambitieuze werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden. Deze functie valt in functiesalarisgroep 35 (€ 2.097 tot € 3.118 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en scholingsactiviteiten via de CIR academie.

Solliciteren
Heb je vragen; de collega’s van Customer Service zijn bereikbaar via 088-9900200 of via cs@cir.nl. Ben je enthousiast geworden en wil je meteen solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Vacature: Leidinggevende Centrale Planning
Uren: 32-40 uur
Locatie: Servicekantoor (Zwolle)

Vind je het prettig om cliëntgericht te werken, te adviseren en mee te werken aan de groei van CIR revalidatie? Wil je werken in een dynamische omgeving en je bijdrage leveren aan een kwalitatief goed zorgtraject waarin de cliënt zich uitstekend geholpen en begrepen voelt? Word dan onze nieuwe collega bij het team centrale planning van CIR revalidatie.

Wat ga je doen?
Als leidinggevende centrale planning (CP) draag je zorg voor de meest optimale planning voor zowel de patiënt, de locatie als voor de organisatie. Dit doe je onder meer door ervoor te zorgen dat het team van 4 planningscollega’s zo goed mogelijk gecoacht en gestimuleerd worden. Tevens draag je zorg voor de optimale kwantitatieve en kwalitatieve personeelsbezetting en bewaak je de continue ontwikkeling van het team. Je weet organisatiedoelstellingen in concrete taken voor het team te vertalen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het implementeren van verbeteringen en veranderingen in de centrale planning. Dit borg je door gezamenlijk tijdig knelpunten te signaleren en hierop proactief oplossingen te (laten) bedenken. Je bent een echte people manager die de collega’s goed in hun kracht weet te zetten en samen zorgt voor een optimaal planningsproces. Wanneer nodig werk je zelf inhoudelijk mee met het team. Je bent goed in staat om te schakelen naar de inhoud. Het team CP werkt nauw samen met de collega’s van de customer service en met de managers van de verschillende locaties.

Wat breng je mee?
Je hebt meerdere jaren ervaring in een planningsfunctie en daarnaast in het leidinggeven aan collega’s. Je kan snel schakelen tussen praktisch en tactisch niveau en het coördineren van taken en mensen. Je denkt hierbij in oplossingen en bewaart de rust en overzicht op hectische momenten. Je bent sturend en standvastig wanneer nodig maar ook verbindend en werkt goed samen in een team. Ervaring in de zorgbranche is een pré.

Wie zijn wij?
CIR revalidatie is een zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer kunnen oppakken. Door zingeving centraal te stellen komt de cliënt In Regie over zijn of haar leven. We doen dit vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Zeist en Zwolle. In Zwolle werkt het serviceteam die de locaties bij allerlei processen ondersteuning biedt.

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe of pijnklachten. Een prettige en ambitieuze werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden. Deze functie valt in functiesalarisgroep 40 (€ 2.211 tot € 3.273 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en scholingsactiviteiten via de CIR academie.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden en wil je meteen solliciteren? Stuur dan voor 22 november 2021 je CV met motivatiebrief naar hr@cir.nl, ter attentie van Bregtje Koot. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl. Voor vragen kun je contact op nemen met Ruud Ruiken, manager financiën en bedrijfsvoering, via 088-9900200 of via ruud.ruiken@cir.nl.

Algemeen

Vacature: Revalidatiearts

Over CIR revalidatie
CIR revalidatie is een zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer kunnen oppakken. We doen dit vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. In Zwolle is het servicekantoor gevestigd van waaruit de ondersteunende afdelingen werken. Bij CIR revalidatie werken op dit moment 5 revalidatieartsen die allen gespecialiseerd zijn op chronisch pijngebied.  

Bij CIR revalidatie staan kwaliteit, wetenschappelijk onderzoek en innovatie hoog op de agenda. We werken in vaste teams en geloven in de kracht van verbondenheid met de organisatie en ons wetenschappelijk onderbouwd behandelprogramma. Er lopen verschillende onderzoekslijnen.

De pijnrevalidatie is nu en de komende jaren volop in ontwikkeling. CIR revalidatie heeft, mede door goede contacten en contracten met de verzekeraars een belangrijke rol daarin. Zij was mede-initiatiefnemer van de HDCP (Health Deal Chronische Pijn) en is actief betrokken bij de ontwikkeling van de M.E.R (eerstelijns revalidatie).

Wil je ook een rol spelen in deze ontwikkelingen en jezelf verder verdiepen in de chronische pijn revalidatie?  CIR revalidatie heeft haar eigen expertisecentrum in huis, we leren van elkaar en we willen onze expertise/ behandelmethode uitdragen. We zoeken actief de samenwerking op met andere zorgaanbieders en zijn actief in de netwerkgeneeskunde.

Met een strikt interdisciplinaire aanpak worden cliënten met complexe chronische pijnklachten behandeld vanuit het uitgangspunt dat de cliënt weer regie kan krijgen over zijn eigen leven. Hoofddoelstelling van onze revalidatie trajecten is opbouw van participatie en autonomie. Zingeving is daarbij een belangrijk aandachtspunt. Om deze doelstellingen te ondersteunen werken de teams van CIR revalidatie vanuit het bio-psychosociale model. Het team van fysiotherapeuten, psychologen en coördinatoren wordt medisch inhoudelijk aangestuurd door de revalidatiearts.

Wij zoeken
Aangezien CIR revalidatie aan het groeien is, zoeken wij ter uitbreiding van het team een revalidatiearts. Een specialisatie op het gebied van chronische pijn heeft onze voorkeur, maar is niet doorslaggevend. Wij zijn op zoek naar een arts met affiniteit en enthousiasme voor deze doelgroep en bereid is om intern een opleiding te volgen. Belangrijk is dat de collega een teamplayer is en het een uitdaging vindt om samen met het behandelteam cliënten weer de controle over hun leven terug te geven.                                                                                 

Ons aanbod
De revalidatiearts is, vanuit eigen professionele verantwoordelijkheid, eindverantwoordelijk voor de revalidatiebehandeling van de individuele cliënt en voor het zorginhoudelijk niveau van het behandelteam waar de revalidatiearts deel van uit maakt. De revalidatiearts is verantwoordelijk voor kennisdeling en kennisvergaring binnen de vakgroep en multidisciplinaire team en levert een bijdrage aan de organisatiedoelstellingen. De revalidatieartsen bespreken regelmatig casuïstiek met elkaar, alsmede nieuwe mogelijkheden vanuit het vakgebied voor de organisatie. Je maakt onderdeel uit van de vakgroep revalidatieartsen en legt verantwoording af aan de medisch directeur. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden conform AMS en invulling van het aantal uren zal in overleg gebeuren.

Functie-eisen
De kandidaat die wij zoeken voldoet aan de competenties op het gebied van diagnose en behandeling zoals deze door de VRA zijn omschreven en volgt de richtlijnen van de VRA. Daarnaast is de kandidaat in staat om mee te denken over innovatie van de zorg voor cliënten met chronische pijn en een interdisciplinair team in zijn kracht te zetten. Er is sprake van registratie in het BIG-register en het MSRC-register

Reageren
Voor informatie kun je contact opnemen met de medisch directeur, René Oosterwijk, tel. 06-42489922. Sollicitatiebrief en cv kun je richten aan hr@cir.nl. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Vacature: Gastheer  / Gastvrouw (vrijwilliger)

Ben jij òf ken jij iemand die enthousiast wordt van het idee om als vrijwilliger bij CIR revalidatie aan de slag te gaan op één van onze vestigingen?
Neem dan snel contact met ons op; mail naar HR@cir.nl  of bel 088-9900200

Een gastheer of gastvrouw is bij CIR revalidatie degene die (nieuwe) cliënten ontvangt en ervoor zorgt dat zij zich welkom voelen en geholpen worden waar nodig.
Je begeleidt de cliënten vanaf het moment dat ze binnenkomen tot het moment dat ze weer weggaan. Dit geldt vooral voor de cliënten die de eerste keer bij CIR revalidatie komen voor een screening of de eerste keer voor de start van de groepen.

Gastvrouwen/gastheren zijn hét visitekaartje van de CIR revalidatie vestiging.

Wat zijn de kerntaken van de CIR revalidatie  gastvrouw/gastheer?

 • Verwelkomen en wegwijs maken van cliënten
 • Kopje koffie aanbieden
 • Cliënten naar hun plek begeleiden
 • Informeren van cliënten en vragen beantwoorden
 • Beantwoorden en doorverbinden van binnenkomend telefoonverkeer
 • Verwerken en verdelen van binnenkomende en uitgaande post
 • Eventueel bieden van ondersteuning op het gebied van administratieve handelingen (bijvoorbeeld kopiëren en printen)
 • Netjes en schoon houden van de keuken en wachtruimten

Dus, ben jij goed in het scheppen van orde en het houden van overzicht en structuur? Houd jij er van om mensen te helpen en ben je sociaal vaardig en vriendelijk?
Ben je niet vies van een beetje drukte om je heen én heb jij een servicegerichte instelling + een vrolijke glimlach? En wil je voor minimaal 1 dagdeel tot maximaal 3 dagdelen onderdeel uitmaken van een van onze leuke teams? Neem dan gauw contact op!

Voor vragen of het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek vraag naar een van onze locatiemanagers:

Alkmaar:Daniëlle Dercks – Binnendijk :danielle.dercks@cir.nl
Amsterdam:Erik Engelen:Erik.Engelen@cir.nl 
Arnhem:David Beenen:David.Beenen.@cir.nl
Eindhoven:Rudy Böckel (waarnemend locatiemanager):Rudy.Böckel@cir.nl
Zwolle:Bianca Kosters:Bianca.Kosters@cir.nl
Zeist:David Beenen:David.Beenen@cir.nl