Verwijs uw patiënt door naar CIR.

Bij CIR staat uw patiënt centraal. Daarom nemen we uw bevindingen en uw adviezen graag ter harte. U kent de patiënt immers beter dan wij. Als u een patiënt naar ons doorverwijst, nemen we daarom vaak na het intake gesprek contact met u op om ons beeld naast dat van u te leggen. Ook tijdens de behandeling houden we u op de hoogte. Zonder dat het u extra tijd kost, uiteraard. Wanneer u zorgt voor de verwijzing wordt het gehele traject van uw patiënt vergoed van uit het basispakket van de zorgverzekering.

Wij zijn aangesloten op ZorgDomein. Daar kunt u uw patiënt ook doorverwijzen naar CIR.

Ga naar ZorgDomein.com

We houden u op de hoogte.

Uw patiënt kan een passend behandelprogramma doorlopen bij CIR. Na de intake geven wij u daarover direct duidelijkheid.  In de intake ontmoet uw patiënt een compleet medisch team; revalidatiearts, fysiotherapeut en psycholoog. Onze ervaring is dat deze integrale aanpak zorgt voor duidelijkheid en zekerheid bij de patiënt. Immers, hoe meer inzicht aan de voorkant bij uw patiënt, des te beter het traject van uw patiënt zal verlopen.

Wat mag u verwachten

In een pijnrevalidatieprogramma gaat het om het verbeteren van de belastbaarheid. Na het traject zal de zelfredzaamheid van uw patiënt verbeterd zijn. Uw patiënt heeft meer zelfregie. Hij of zij kan weer dingen ondernemen die voor hem of haar belangrijk zijn.

Kennismakingsgesprek of doorverwijzing

U kunt uw patiënt verwijzen naar CIR. Er zal eerst een kosteloos kennismakingsgesprek plaatsvinden.

Uw patiënt verwijzen ›