Verwijs uw patiënt door naar CIR.

Bij CIR staat uw patiënt centraal. Daarom nemen we uw bevindingen en uw adviezen graag ter harte. U kent de patiënt immers beter dan wij. Als u een patiënt naar ons doorverwijst, nemen we daarom vaak na het intake gesprek graag contact met u op om ons beeld naast dat van u te leggen. Ook tijdens de behandeling houden we u op de hoogte. Zonder dat het u extra tijd kost, uiteraard. Wanneer u zorgt voor de verwijzing wordt het gehele traject van uw patiënt vergoed van uit de basiszorgverzekering.  

We houden u op de hoogte.

Uw patiënt kan een lang of kort behandelprogramma doorlopen bij CIR. Daar geven we direct duidelijkheid over na onze eerste diagnose: die duurt 8 uur, verdeeld over 2 dagdelen. In die tijd ontmoet uw patiënt een compleet medisch team van specialisten en professionals. Onze ervaring is dat deze totaalaanpak zorgt voor duidelijkheid en zekerheid bij de patiënt. Immers: hoe meer onduidelijkheid vooraf uit de wereld geholpen is, hoe beter het traject van uw patiënt zal verlopen.

U blijft betrokken

Revalidatie gaat om het verbeteren van belastbaarheid. Het gaat er om dat na het traject de zelfredzaamheid van uw patiënt verbeterd is en klachten als chronische pijn of chronische vermoeidheid zijn verminderd of verdwenen. Na een behandeling staat uw patiënt sterker in het leven. Hij of zij kan weer dingen ondernemen die voor hem of haar belangrijk zijn. Als het goed is gaat u uw patiënt dus veel minder zien in de toekomst. Maar blijft u wel op de hoogte van diens conditie.

Meld uw patiënt aan voor een kennismakingsgesprek

Om uw patiënt aan te melden voor een gratis kennismakingsgesprek klikt u op onderstaande blauwe button. Vul vervolgens de invulvelden in. De velden met een * zijn verplicht.

Verwijs uw patiënt direct naar het CIR

Wilt u voor uw patiënt direct een verwijzing opmaken, maakt u dan gebruik van de gele buttons bij STAP 2. U kunt de verwijsbrief in Word opmaken, printen, ondertekenen en gescand mailen naar cs@cir.nl. De PDF-versie kunt u uiteraard direct printen en handmatig ingevuld mailen.

Verwijzen via ZorgDomein

CIR is aangesloten op ZorgDomein. U kunt uw patiënt dus ook eenvoudig via ZorgDomein naar het CIR verwijzen!

Patiënt aanmelden