HKZ Kwaliteit

Sinds 31 maart 2016 beschikt CIR revalidatie over het HKZ certificaat voor Medisch Specialistische Revalidatiezorg. De certificering geldt voor CIR revalidatie | Alkmaar, CIR revalidatie | Amsterdam, CIR revalidatie | Arnhem en CIR revalidatie | Zwolle.

Het keurmerk van HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn: onafhankelijk en betrouwbaar. Met het HKZ-keurmerk kunnen organisaties en praktijken laten zien dat zij serieus werk maken van kwaliteit van zorg en dat ze voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden door klanten, professionals en relevante stakeholders. Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.

Meer informatie over HKZ-certificatie vindt u op www.hkz.nl.

HKZ

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland is een onafhankelijke website waarop mensen de zorg binnen zorginstellingen in Nederland kunnen beoordelen. Het is een initiatief van de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF). U kunt hier ten behoeve van andere cliënten aangeven wat u van CIR revalidatie vindt en eventueel suggesties geven waarmee wij onze zorg verder kunnen optimaliseren. CIR revalidatie ziet de beoordelingen op Zorgkaart Nederland als heel nuttige informatie waar serieus naar wordt gekeken.

U kunt uw beoordeling invullen op www.zorgkaartnederland.nl/cir-revalidatie.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlCIR Revalidatie is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Onderzoek en Innovatie

Vrijwilligers

CIR revalidatie werkt in al haar locaties met vrijwilligers in de vorm van gastvrouwen en gastheren. Deze vrijwilligers zijn het eerste aanspreekpunt voor nieuwe cliënten en voor cliënten die vragen hebben gedurende hun traject bij CIR revalidatie.

De vrijwilligers worden aangestuurd door de locatiemanagers. Net als voor alle medewerkers binnen CIR revalidatie is er ook voor de vrijwilligers een vertrouwenspersoon beschikbaar. Haar naam, mailadres en telefoonnummer zijn op te vragen bij de locatiemanagers.