Logo home Clinics in Revalidatie

Aandoeningen

Als pijn niet weggaat

Als pijn langer dan drie maanden duurt, dan is er sprake van chronische pijn. Je lijf kan zo gewend zijn aan pijn dat het zenuwstelsel pijnsignalen blijft geven. Ook als de oorzaak soms al weg is. Bij CiR kijken we hoe jouw lijf en hoofd weer in balans komen en hoe je omgaat met de pijn.

Ontdek hoe CiR jou kan helpen

Herken jij je in (één van) deze aanhoudende pijnklachten?

 • Chronische pijnklachten aan arm of been

  Heb je last van chronische pijnklachten aan je armen of benen?

 • Chronische rugpijn

  Door jouw pijnklachten ervaar je veel beperkingen. Zo valt het werk jou zwaar of is er sprake van (dreigend) verzuim, ben je thuis ook niet meer wie je was en is er voor de sociale contacten, sport en/of hobby geen energie mee over. Kortom: je bent de regie over jouw leven kwijt. CIR biedt je weer toekomstperspectief en herstel van functioneren.

 • Chronische nekpijn

  Denk aan nekpijnen als een stijve nek, zere nek en andere nekklachten. Door jouw pijnklachten ervaar je veel beperkingen. Zo valt het werk je zwaar of is er sprake van (dreigend) verzuim, ben je thuis ook niet meer wie je was en is er voor de sociale contacten, sport en/of hobby geen energie mee over. Kortom: je bent de regie over jouw leven kwijt. CIR biedt je weer toekomstperspectief en herstel van functioneren.

 • Fibromyalgie

  Bij deze aandoening heb je last van chronische pijn. Vaak gaat deze pijn samen met stijfheid (spierreuma), chronische vermoeidheid, stemmingswisselingen en andere somatische klachten.

Aan de slag met jouw chronische pijn?

Om een behandeling te starten, heb je een verwijzing van je huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts nodig. Wij helpen je graag op weg.